Kaput dalgalanma ve c sütunu göçüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sky.khan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2017 Yılı Kasım ayından sonra üretilen araçlarda bu durum artık söz konusu değilmiş ve bu dönem öncesinde üretilen araçlarda ise servis gerekli müdaheleyi yapıp memnuniyetsizliği gideriyor.
Ayrıca kaput dalgalanma gibi bişey çok saçma onuda belirtiyim bugün herhangi bir aracı yıkayın ve kurulayın kuruladığınız bezle tavan ve kaput bölgelerine temas ederken dalgalanma her araçta illaki olur.Marka model gözetmeksizin.
Buraya bazı arkadaşlar yorum yazıyor.Ben yolda giderken 180 km sonrası kaput dalgalanıyordu veya geçen 180 km hız yaptım arananın alt plastik kaplaması açıldı falan gibi. Bir şey yazarken yada ifade ederken kendinizi komik durumlara düşürmeyin lütfen.

Sen ne saçmalıyorsun arkadaş insanlar bunları uyduruyor

Hocam arkadaş zaten kötü birşey dememiş... saçmalıyorsun demek olmamış...

Arkadaş bizim araç kaputu dalgalanması var dediğimiz de saçmalamış olduğumuzu ve komik duruma düştüğümüzü ifade etmiş mi ? Evet

Benim aracımın kaputu dalgalanıyor arkadaş kendi saçmalamış bence dalgalanan onca araç kaputu örnegi varkende yok böyle bişey diyerek kati konuşması gülünç ve komik duruma düşürmüş kendini

Ben aracın göçük problemlerini görerek bilerek aldım arkadaşla gidip teslim aldık aracı dönüş yolunda sol az sağ aşırı fazla kaput dalgalanması gördük yolda sağa çekip kaput açıkmı die baktık hatta şimdi saçmalıyormuyum yani arkadaşın dediğine göre.

Benim aracımın kaputu dalgalanıyor bariz neyseki ayarı çözümü varmış baktıracağız yaptıracağız yok dien varsa gelsin aracıma mardinde polis memuruyum binsin görsün

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Arkadaş bizim araç kaputu dalgalanması var dediğimiz de saçmalamış olduğumuzu ve komik duruma düştüğümüzü ifade etmiş mi ? Evet

Benim aracımın kaputu dalgalanıyor arkadaş kendi saçmalamış bence dalgalanan onca araç kaputu örnegi varkende yok böyle bişey diyerek kati konuşması gülünç ve komik duruma düşürmüş kendini

Ben aracın göçük problemlerini görerek bilerek aldım arkadaşla gidip teslim aldık aracı dönüş yolunda sol az sağ aşırı fazla kaput dalgalanması gördük yolda sağa çekip kaput açıkmı die baktık hatta şimdi saçmalıyormuyum yani arkadaşın dediğine göre.

Benim aracımın kaputu dalgalanıyor bariz neyseki ayarı çözümü varmış baktıracağız yaptıracağız yok dien varsa gelsin aracıma mardinde polis memuruyum binsin görsün

Merhaba ben şöyle demişim ''Ayrıca kaput dalgalanma gibi bişey çok saçma onuda belirtiyim'' Kimsede saçmalamayın falan dememişim durumu saçma bulmuşum. Zaten kişisel algılanacak bir durumda yok selamlar.

Teşekkür ederim. Arkadaş kendinde o problem olmadığı halde yorum yapmış gülünç duruma düşmeyin falan diye yanlış yapmış

kenan

0
Aracınız
Dalgalanmadan ziyade aşağı yukarı hareket mevcut 120 ve üzeri heleki yasal sınırları aşıp 180 ve üzeri gidildiğinde kilitten kurtulacakmış gibi geliyor. Defalarca kaput ayarı vs. Yapıldı serviste ama hala çözüm yok ve ilk defa sende karşılaştık deniyor araçta ne ile karşılaşırsam. Araç 2017 rs.

SM-A520F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar lütfen yazışmalarınızı saygı çerçevesi içerisinde devam edin, bir birinizi kırıcı ortamı gerici yazılardan sakının!!!

Arkadaşlar bu konu hakkında bugün ikinci kez gittim servise,orda servis şefiyle tanıştık..konuyu çok iyi biliyor ve bana söylediği bu sorunun bütün araçlarda olduğu...hiç bir şekilde sorun giderilemiyor,bu fabrikasyon bir durum oldugu için fazla müdahale şansımız yok dedi..Ben dedim ki bazı arkadaşlarda bu sorun yokmuş dedim,onlar dikkat etmiyorlardir dedi...bizim burdaki bütün test araclarindada var aynı durum dedi

Geri