Hocam kaputun iskeleti zayif geliyor. Bence icine kopuk sikilsa tamamen cozum olacaktir.
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Nasıl test ediliyor anlamış değilim bir gram bu araçlar yolda açılsa aniden drek %100 kaza riski taşıyor o ön KaputAllah bildiği gibi yapsın bunları, arkadaş ortada sıkıntı var, sen bunu fabrika çıkışında çözsene reziller başka birşey değil reziller.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı sorun benim arabada da vardı uzun yolda hız yapmaya korkuyordum. Servise gittim kaput biraz geniş ondan dolayı biraz sallanır önemli bişey yok falan diye saçmaladılar. Dışardan bir kaç ustaya gösterdim ön tarafta bir ayarsızlık yok normaldir dediler. Sonra dışarda gördüğüm fc5'leri yakından inceledim çoğunlukla kaputun uç kısmının benim arabaya göre biraz daha aşağıda olduğunu farkettim, bugün daha önceden gittiğim kaportacıya durumu anlatıp şu kaputun menteşesini biraz aşağıya alıp deneyelim dedim, adam kaput zor kapanır bunla alakası yoktur dedi ama ben yine de menteşeyi biraz aşağıya aldırdım, sonra denedim 150-160 sallanma yok. Sadece kaput öncekine göre biraz sert kapanıyor. Üç tane somunu gevşetim menteşe ayarlanıyor. Kendiniz bile yapabilirsiniz. Ustaların aklına uysam iyice arabadan soğuyacam