Acaba bu arac ciktiktan 1 sene sonra dizel otomatik 9 ileri geldiginde yeni lpgli olanlari belirli sure sonra honda lpg uretimini kalririp bizim alacagimiz araclari cöp edermi????
Lenovo K50a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. Adim dizelHondanın Türkiye de Lpg den vazgeçeceğini düşünmüyorum.
Acikcasi bekleyecegim bende en azindan 2017 nin basina kadar. Bu 3 aylık surecte bu araci gozlemliyecegim ve ya dizel otomatik bir arac yada yeni civic olacak. Birde yalitimi insallah uzmez bizleri eskisi gibi olmaz umarim.Gün geçtikçe acele etmeyip düşündükçe bu araçta acele edilmemesi kanısındayım.
Zaten 2016 sonu olan bir aracın 3 ay sonra modeli düşecek biraz da olsa fiyatı yükselecek sözüm ona başka forumlarda arabayı yerden yere vuruyorlar bu paraya tüplü arabamı alınır bi halt olmaz diyorlar. Ama bilmiyorlar ki araba trafiğe çıktığı zaman fikirler tamamen değişecek. Dizel ı turkiyede gitmez kanısındayım .
3 ay güzel bir zaman arkadaşım alacak araca yakın biri olacağım özellikle şanzuman ı merak ediyorum açıkçası.Acikcasi bekleyecegim bende en azindan 2017 nin basina kadar. Bu 3 aylık surecte bu araci gozlemliyecegim ve ya dizel otomatik bir arac yada yeni civic olacak. Birde yalitimi insallah uzmez bizleri eskisi gibi olmaz umarim.
Lenovo K50a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acikcasi izledigim vidyoda eskisine nazaran daha iyi bir izalasyon oldugu ve hondanin yeni civicte kullandigi malzemenin celigi daha gelistirilmis bir malzemeden yapildigini honda plazasinda konustugum yetkili tarafindan duydum. İnsallah umdugum gibi dir eger zaten baktim istedigim gibi degil ise, direk hani vaq grubu bir araca yonelecegim. Sorunluda dense millet dsg le yatip kalkiyo. Bendr test surusunde hayran kaldim sanzimana hem garantiyide uzatcam ve servisler artik dsg arizasini ezberlemis hemen cozuyolar. Ama su var ki bu honda civic bu sekli ile bmw 3 serisi ve audi a4 mercedes cla ile kapisir tarzda bir tasarim yapmis. Fakat herseyde tasarim degil sekil diyede bagaran cekmeyen kotu malzemesi olan dandik aracada binilmez.3 ay güzel bir zaman arkadaşım alacak araca yakın biri olacağım özellikle şanzuman ı merak ediyorum açıkçası.
Benim umudum yok izolasyon açısından halen bagaj kapağı amortisör ile açılmayan bir araba için izolasyon olayına daha çok var bence.