CVT şanzuman daha önce üzdü artık 9 ileri konuşulan günümüzde 6 ileri bana hiçbir şey ifade etmiyor. Motor aynı şanzuman ne olduğu belli değil kobay olmaya gerek yok beklemek en azından makyaja kadar mantıklı olan.
Aynen10-20-30 vites diyebiliriz
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1 Katiliyorum.Bende 2013 otomatik var. Manuel ve çift kavrama kesinlikle düşünmediğimden tam otomatik dışında benim için tek alternatif cvt. Ancak Honda'nın bu cvtsi nasıl denemek lazım. Mesela son dönemde popüler olan qashqai cvt de bariz bir tork gecikmesi var. Öyle bir durum olursa tam otomatiğe devam. Ama güzel sıkıntısız bir cvt çıkarsa benim için artı özellikleri ile arabayı yükseltme olur ki bu fiyatlarla düşünülebilir. Dizel ve turbo falan da benim için tercih sebebi değil şahsen. Aile babasıyım öyle uzun boylu hızla performansla işim yok. Mevcut motor bile bana yeterli. LPG dizelden hem alırken hem kullanırken hem bakımda vs her açıdan daha ekonomik ve iyi bir seçenek. Honda'nın efsane sorunsuz atmosferik motoru daha ileri güvenlik, teknoloji ve güzel bir cvt ile birleşince benim için yeme de yanında yat olur
Enviado desde mi Nexus 5X mediante Tapatalk