mask946
0
Honda Turkiye genel mudurlugunun bence hic birseyden haberleri yok
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yanlış anlamayın kendi görüşüm ama fb7 binen bizlerin yeni kasayı beğenmeme lüksü yok. Bir yıla kalmaz almam diyen herkes koşa koşa alacak.Orduda Ekimin ilk haftasında yeni civicin bayide olacağı mesajı geldi, ancak yeni civicin arkasını bir türlü sevemedim, ayrıca fb1 vitesin sadece rs de olması ve honda connectin sadece executive ve rs de olacak olması insanları executive modelini almaya zorluyor. eleganca modeli bile fazla özellik barındırmıyor, direksiyonu da sevemedim. Motor, tavan lambaları , sunroof ,sinyal kolları fb7 ile aynı lpg kiti 6 bin tl farkediyor. Dolayısıyla fb7 makyajlı kasa bence özellik ve fiyat bakımından civicte zirve. Çünkü yeni civic executiveye 95.000 TL vermem.
Valla hocam 95 bin tl vermem diye dusunuyorum bakalim hayirlisi ciksin bi heleHocam yanlış anlamayın kendi görüşüm ama fb7 binen bizlerin yeni kasayı beğenmeme lüksü yok. Bir yıla kalmaz almam diyen herkes koşa koşa alacak.
Ek ucretle elegance da honda connect varmis. Tahminen 2.500 tlHocam benim de 2015 black edition aracım var. Aracı alırken aklımda olan yeni kasa çıkınca 10000tl verir değiştirir diyordum şimdi en az 25000yl vermem gerekli ve kısa vadede bem bu arabayı almam tahminim makyaj gelince elegance modeline honda connect donanımını getirirler o zaman belki düşünebilirim.tabiki yeni kasa daha güzel daha estetik ancak bu fiyata olmaz
Aynen kesinlikleben şahsen çok beğendim, eğer ses yalıtımı bizimkinden iyi olacaksa alınabilir.