Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de oldu geçen gün herhangi bir tamircide iki tane vida attılar çünkü düşmüş. Düzeldi. Bana da kronik sorun gibi geldi. Ama yeter ki böyle basit bir kronik sorun olsun. Buna şükür.
Benim düşüncem, yağ değişimlerinde karterin altındaki demir koruma sökülüyor çok bilmiş servislerimiz korumayı takarken alttaki klipsleri ya takmıyor ya da yerine tam oturtmuyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar aracı 10k veya 20k bakımına girdi ise benim tezim doğru olabilir.
Aracım daha 6bin km de vidalar plastik oldugu için değişik sebeplerden dolayı olabilir diye düşünüyorum dikkatli olmak lazım önemli bi sorun değil geçti gitti servise gitmeye bile gerek yokmuş
Benim Honda Efe de 10bin bakımından sonra çıktı. Bakımdan sonra yerine otutturmamışlar sanırım. Kayıt bile açmadan hallettiler. Tırnaklar ve Pilastik perçinler tutuyor onun dışında en önde iki metal civatası var. Onların normal şartlarda (rüzgarla, suyla) çıkması öyle kolay değil. Belli ki serviste yalap şap iş yapıp civataları takmamamışlar. Sizde öncesinde servise felan gittiyseniz, servis hatasından kaynaklı olabilir.
Bayramın ilk günü çıktı yerinden altı sürttüm çünkü ilginç olan şu bende de bakım sonrası olması usta bulamadım ilk gün olduğu için sorum şu şimdi ben bunu yaptırcam bir ustaya sanayiye demicekler mi niye servise getirmedin çünkü vidaların bağlandığı plastik kırılmış
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.