2011 civic kâşiflerde arabada çizgisinden çıkıyor ve savrul.a hissediyorum nedeni ne olabilir
ASUS_X00ID cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2011 civic kullanıyorum arabam kasilerde arkasını atıyor ve çizgisinden çıkıyor tedirgin edici bir savrulma hissi yasatiyor .bunun nedeni ne olabilir
2011 civic kâşiflerde arabada çizgisinden çıkıyor ve savrul.a hissediyorum nedeni ne olabilir
@NoFeaR hocam benim arac duz yolda giderken savurma yapmiyor fakat virajda yol uzerindeki beyaz sari dolgulu cizgilerden gectigimde aracin arkasi sola veya saga dogru atiyor sonra toparliyor. Aracima virajlarda guvenim sıfır. Z rotlar amartisotlerde bir sorun yok baktim. Lastikler yerden kesilmiyor. Bunu 40 km. Hizda bile yapiyor. Aracin kasasi sase uzerinde besik gibi sallaniyor sanki. Neyden olabilir.
Donel kavsakta sorun yok. Sorun viraj alirken bozuk veya putur boyali seritli asfaltlardan gecerken. Arac hic kaymiyor. Sadece aracin arkasi dansöz gibi kiviriyorkullandigim araclar icinde sahin de vardi o bile boyle yapmiyor bir anormallik oldugu kesin. Fd6 si olan birinin aracini test etsem belki bana yol gosterebilir. Yuksek hizda girsem herhalde takla attiracak bana o derece.