Hayır ben honda yetkili serviste orijinal honda logolu camı taktırdım ve tamamını sigorta (kasko) ödedi ve Tramere girmedi. İşte demek istediğim bu. Kasko anlaşmasını iyice okuyun diye. Sizin dediğiniz muafiyetli kasko da olur. Yan Sanayi %100 orijinal %bilmem kaçını araç sahibi öder. Vb bir çok ibare var. Ben geçen sene 2400 liraya kasko yaptırdım bir ay sonra cam kırıldı. Servis 3500 lira orijinal ola cam dedi. Kasko dan yapalım dedim o da bi inceleyelim dedi ve tamamı için sigorta ödüyor dediKesinlikle yetkili serviste orjinal garantili ürün taktirin.
Bir önceki aracımda değişim yaptırdım ve yan sanayinin bazen optik hataları olabileceğini öğrendim.
Ankarada o zaman direk reis opel'e götürmüştüm. Aracı hareket ettirmeden o şekilde 1 gece beklettiler.
Sorduğumda silikonu bas, yapıştır, bantla gönder olmaz. Araç 1 gece kalacak iyice kuruycak, yoksa nasıl garanti verelim, bu camın garantisi biziz herhangibir su alma vs.. hatası için dediler.
Yani yetkili işi sağlama alıyor haberiniz olsun.
Kaskonuza sorun, ısrar edin, orjinal olacak deyin, yetkilide yaptırıcam şuan oraya götürüyorum aracı deyin.
Bu arada çıkan faturanın %10 veya %35' i size ait diye biliyorum(tam hatırlayamadım, orjinal iş olduğu için. Yoksa dışarda yansanayi anlaşmalı yerde ücretsiz değişiyor.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.