@ufukyus Güzel olmuş ledlerin linklerini de paylaşır mısınız?
Sevgili günlük yine elim bir hadiseyi anlatayım
Önceki gece otoparkta uykulu bir kardeşimiz gecenin üçünde, yaklaşık 20mt geri gelerek sol ön çamurluğumuzu ezmeyi başarmış.
Ekli dosyayı görüntüle 256601
Ekli dosyayı görüntüle 256602
Sabah otopark a geçtiğimde, abi dün bir abonemiz senin arabaya vurmuş, çok mülayim bir bey, ne gerekiyorsa yaptırsın çok özür dilerim demiş telefonumu almış, telefonunu bırakmış.
Kızamadım bile, benimde başıma gelebilirdi, kazadır dedim. Neyse, boyasız göçük onarım ile sorunu çözdüm ama 1 güne maloldu. İşi gücü bırak, autokinge, RS otomotive git fiyat al, epey yoruldum. Sonra önceki arabalarıma servis hizmeti veren ustamla görüştüm, tavsiyesi üzerine #celikotoboyasizonarim Hakan beye onarımını yaptırdım. Ve sonuç;
Ekli dosyayı görüntüle 256605
Memnunum, önereririm.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba geçmiş olsun. Önceki sayfalarda geri vites ampulünü değiştirdiğinizi gördüm. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben de LED geri vites ampulü takacağım stop üzerindeki 2 vidayı söktüm biraz çektim ama gelmedi. Kırılır diye zorlamaya korktum. Stopları nasıl söktüğünüzü anlatabilir misiniz?Sevgili günlük yine elim bir hadiseyi anlatayım
Önceki gece otoparkta uykulu bir kardeşimiz gecenin üçünde, yaklaşık 20mt geri gelerek sol ön çamurluğumuzu ezmeyi başarmış.
Ekli dosyayı görüntüle 256601
Ekli dosyayı görüntüle 256602
Sabah otopark a geçtiğimde, abi dün bir abonemiz senin arabaya vurmuş, çok mülayim bir bey, ne gerekiyorsa yaptırsın çok özür dilerim demiş telefonumu almış, telefonunu bırakmış.
Kızamadım bile, benimde başıma gelebilirdi, kazadır dedim. Neyse, boyasız göçük onarım ile sorunu çözdüm ama 1 güne maloldu. İşi gücü bırak, autokinge, RS otomotive git fiyat al, epey yoruldum. Sonra önceki arabalarıma servis hizmeti veren ustamla görüştüm, tavsiyesi üzerine #celikotoboyasizonarim Hakan beye onarımını yaptırdım. Ve sonuç;
Ekli dosyayı görüntüle 256605
Memnunum, önereririm.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba geçmiş olsun. Önceki sayfalarda geri vites ampulünü değiştirdiğinizi gördüm. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben de LED geri vites ampulü takacağım stop üzerindeki 2 vidayı söktüm biraz çektim ama gelmedi. Kırılır diye zorlamaya korktum. Stopları nasıl söktüğünüzü anlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Deneyeceğim.Aslında çok kolay çıkıyor. Vidaların tam aksi yönde plastik tırnaklar var. Dikkatlice çekerseniz çıkıyorlar. Ya da şunu izleyin.
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.