Kaza kararı

Selamun aleyküm beyler bi Kaza yaptım 9 Mart ta

Dosya komisyon kararına gitti sigorta şirketleri anlaşamadığı için komisyon beni suçlu buldu %100 buna nası itiraz edicem

Kaza yı anlatayım size

Ben kendi istikametimde geliyorum otobüs yolun karşısındaki benzinlikten çıkıp U dönüşü olmayan yerden dönüp önüme düştü ona vurmamak için sola kaçtım kaçarken otobüsün sol arkasından aracımın sağ tarafını vurdum

Ben : Tutanağa 34...... plaka lı otobüs U dönüşü olmayan yerden u dönüşü alıp park ederken vurdum yazdım

Karşı Taraf : park halindeki otobüsüme vurdu yazdı ama

Otobüs park halinde değildi çalışır halde idi yola çıkmayı bekliyordu şeritten ama ben vurunca kontağı kapatıp park ettim dedi otobüsü tutanak bu şekilde tutuldu %100 de ben suçlu çıktım kime nasıl itiraz edicem bu sbm komisyon kararını elimde otobüsün tersten döndüğüne dair kamera kaydı var
Ekspere verdim kaydı sbm sistemine sadece resim yükleniyor video olmuyor resimlerde sen suçlusun dedi video da haklı olabilirsin dedi ama sbm komisyonu sadece resim olduğu için suçu bana verdi resim de otobüs park halinde diye

YouTube ye yükledim izleye bilmeniz için link burda

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Dosya komisyon kararına gitti sigorta şirketleri anlaşamadığı için komisyon beni suçlu buldu %100 buna nası itiraz edicem

Kaza yı anlatayım size

Ben kendi istikametimde geliyorum otobüs yolun karşısındaki benzinlikten çıkıp U dönüşü olmayan yerden dönüp önüme düştü ona vurmamak için sola kaçtım kaçarken otobüsün sol arkasından aracımın sağ tarafını vurdum

Ben : Tutanağa 34...... plaka lı otobüs U dönüşü olmayan yerden u dönüşü alıp park ederken vurdum yazdım

Otobüs park halinde değildi çalışır halde idi yola çıkmayı bekliyordu şeritten ama ben vurunca kontağı kapatıp park ettim dedi otobüsü tutanak bu şekilde tutuldu %100 de ben suçlu çıktım kime nasıl itiraz edicem bu sbm komisyon kararını elimde otobüsün tersten döndüğüne dair kamera kaydı var
Ekspere verdim kaydı sbm sistemine sadece resim yükleniyor video olmuyor resimlerde sen suçlusun dedi video da haklı olabilirsin dedi ama sbm komisyonu sadece resim olduğu için suçu bana verdi resim de otobüs park halinde diye

Sbm görüntüleri Screenshot_20220318-214518_Gallery.jpgScreenshot_20220318-214526_Gallery.jpg

Aracınız
Yanlış tutanak tutulmuş.
Daha öncede kaza yapmıştınız sanırım siz. Daha dikkatli daha temkinli olmalısınız.
%100 kusur vermeleri çok normal.

Arabanızı kaza yerinden oynatmışsınız.

Buda otobüs şöförünün lehine dönüp sanki yol kenarından haret etmiş gibi anlaşılmış. Otobüsün arkasında durmalıydınız. Fotoğraflamanızı eğet otobüs arkanızda yaptıysanız kusurlu çıkmanız normal.

Kaza anında ilk fotoğraflar çekilir sonra geçmiş olsun dilenip trafiği işgal sebebiyle müsait yere çekilip tutanak doldurulur.

Otobüs Connecto NGT solo, sol barda hasarı varsa yatma parasıyla birlikte sigortanızdan yüklü miktarta tazminat alacaktır.
Lütfen trafikte biraz daha dikkatli olun.
Gecmiş olsun.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Yanlış tutanak tutulmuş.
Daha öncede kaza yapmıştınız sanırım siz. Daha dikkatli daha temkinli olmalısınız.
%100 kusur vermeleri çok normal.

Arabanızı kaza yerinden oynatmışsınız.

Buda otobüs şöförünün lehine dönüp sanki yol kenarından haret etmiş gibi anlaşılmış. Otobüsün arkasında durmalıydınız. Fotoğraflamanızı eğet otobüs arkanızda yaptıysanız kusurlu çıkmanız normal.

Kaza anında ilk fotoğraflar çekilir sonra geçmiş olsun dilenip trafiği işgal sebebiyle müsait yere çekilip tutanak doldurulur.

Otobüs Connecto NGT solo, sol barda hasarı varsa yatma parasıyla birlikte sigortanızdan yüklü miktarta tazminat alacaktır.
Lütfen trafikte biraz daha dikkatli olun.
Gecmiş olsun.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben vurup ileri gittim vurmam ile duramadım çünkü durduğum yerden resim çektim bende

Sağolun

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
@34 FAG 61 Geçmiş olsun, yüklediğiniz YouTube video linkini açıklama kısmına kaza ani videosuna linkten ulaşabilirsiniz notu ekleyerek itiraz edebilirsiniz.

RMX2170 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020

Kaza yı anlatayım size

Videodan bir şey anlaşılmıyor ve otobüs petrolden çıkıyor ana yoldan da dönmüyor vurduğunuz anda arkadan fotoğraf çekseydiniz daha sağlıklı olurdu petrol istasyonundanda kamera kaydını istemenizi tavsiye ederim bu tür durumlarda kesinlikle polis çağırın anlaşamadık diye size yardımcı olmaz ise polis şikayet edersiniz gereken makamlara

Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam gecmis olsun oncellikle. Otobüs benzinlikten çıkıyor U dönüşü yapmıyor (yanlış yorumlamiyorsam) benim gördüğüm kadarıyla benzinliğin yanında bir yol var ordan çıkıp sola dönüş serbest ise u dönüşü yasak olmasi otobüs için geçerli olmaz. Teknik olarak bilen arkadaşlar yorumlarsa sizin icin daha iyi olur.

M2007J3SG cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

fx2006

0
Ad Soyad
Ahmet Mehmet
Aracınız
Civic FE1 2021
Hocam gecmis olsun oncellikle. Otobüs benzinlikten çıkıyor U dönüşü yapmıyor (yanlış yorumlamiyorsam) benim gördüğüm kadarıyla benzinliğin yanında bir yol var ordan çıkıp sola dönüş serbest ise u dönüşü yasak olmasi otobüs için geçerli olmaz. Teknik olarak bilen arkadaşlar yorumlarsa sizin icin daha iyi olur.

M2007J3SG cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Katılıyorum otobüs U dönmüyor, normal çıkışını yapıyor ve trafiği tehlikeye atmamak amaçlı sağ şeritte geçmelerini bekliyor, ayrıca arkasından bir otobüs ve başka bir araç geliyor ki bu durumda mavi civic çok sonra gelmiş hissi uyandırıyor, arka kısımda videoda olmadığı için suç mavi civic olması normal olarak görünmekte.

Geri