Kaza kararı

Videodan bir şey anlaşılmıyor ve otobüs petrolden çıkıyor ana yoldan da dönmüyor vurduğunuz anda arkadan fotoğraf çekseydiniz daha sağlıklı olurdu petrol istasyonundanda kamera kaydını istemenizi tavsiye ederim bu tür durumlarda kesinlikle polis çağırın anlaşamadık diye size yardımcı olmaz ise polis şikayet edersiniz gereken makamlara

SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadan vurduğum için görünmüyor kamera Kaydında ben sadece tersten döndüğü nü ispatlamaya çalışıyorum Kazada karşı taraf tersten döndüğünü inkar ediyor park halindeydi diyor otobüsü

Hocam gecmis olsun oncellikle. Otobüs benzinlikten çıkıyor U dönüşü yapmıyor (yanlış yorumlamiyorsam) benim gördüğüm kadarıyla benzinliğin yanında bir yol var ordan çıkıp sola dönüş serbest ise u dönüşü yasak olmasi otobüs için geçerli olmaz. Teknik olarak bilen arkadaşlar yorumlarsa sizin icin daha iyi olur.

M2007J3SG cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende bilmiyorum karşı dan karşıya geçiş var u dönüşü yasak otobüs u dönmüyor diyorsunuz da karşı dan karşı ya da geçmiyor ki bildiğiniz u alıyor bide yola çıkmayı bekliyor demişsiniz de ben vurunca park halindeydi diyo dediği ile yaptığı birbirini tutmuyor ki otobüscünün + yol benim duramadığım için vurdum çünkü orası yokuş aşa bir yol benim geldiğim istikamet

Geçmiş olsun
Özellikle kör noktaları yoğun olan ağır vasıtaların yakınında hareket ediyorken çok dikkat etmek gerekir.
Otobüs şoförü video da suçlu görünmüyor. Park halinde çarpma açıklaması tutarsız kalmamış haliyle..
Otobüs'ün masrafının fazla olmaması da lehinize.
Bürokrasi'nin bu denli ağır işlediği bir coğrafya da epey mücadele vermeniz gerekiyor.
Kolaylıklar dilerim.

Aracınız
Civic FB7 2015
İtiraz edemiyorum site izin vermiyor böyle bir ekran çıkıyor karşıma itiraz et diyinceEkli dosyayı görüntüle 268062

IMG_4106.JPG
Geçmiş olsun sbm de itirazla ilgili bunlar yazıyor. Sigorta şirketine itiraz etmeniz gerekiyor. İki tarafın sigortası aynı şirketse sbm üzerinden itiraz yapıldığı yazıyor.(Sizin kaza bu duruma mı giriyor)

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020
Vurulan bölge orası ise kusurun sizden çıkması normal sizin önünüzde başka bir otobüs geçiyor kazada o otobüsün oradan geçebilmesi için size çarpması gerekiyor diye düşünüyorum

Ben çarptığım şeritteydim şerit değiştirmedim yanımdan geçen otobüsü de biliyorum duracak mesafem yoktu önüme geçtiğin de vurduğum otobüs sol a kaçmaya çalıştım zaten otobüsün arkasından duramayınca kaçamayıp vurdum

Aracınız
Civic FC5 2020
Petrolden bir kamera kaydı isteyin hocam komisyonu ikna etmek zor olacak gibi anlattıklarına göre kötü bir bölgede kalmışsınız komisyon takip mesafesinden sizi suçlu bulmuştur sol şeritten sağ şerite geçiyor soldaki çarpmıyor siz duramayıp çarpıyorsunuz diye

Aracınız
Civic FB7 2015
Bende bu yazıyor Ekli dosyayı görüntüle 268067

Karşı tarafın sigortasına itiraz edeceksiniz. @NoFeaR dediği gibi maile YouTube linki de ekleyip göndereceksiniz. Ama arkadaşlarında dediği gibi bu görüntülerden kusurun size verilmesi doğal. Petrol istasyonundan görüntü alabilseymişsiniz çok iyi olurmuş.
Karşı sigortadan cevap gelmez veya olumsuz yanıt alırsanız tahkim komisyonu gitmeniz gerekiyor.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri