Allah beterinden korusun, büyük geçmiş olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@Dalyawker Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Airbag ler ne durumda? Tahminim gözüken hasarlar ile yetkili serviste 50.000 TL gibi bir fatura çıkabilir, sigortanız ile görüşün pert için zorlayın.
Dün gece izmir havaalanı yolunda arkadan peugeot 207 sağ arkadan vurdu , vurmanın etkisiyle soldan bariyerlere vurduk araba bu hale geldi , Peugeot bizim arabaya vurduktan sonra 3-4 arabaya daha vurdu , sürücüsü alkollü çıkmış , arabayı tanıdık servise çektik, 2019 model dizel otomatik henüz 3 bin km de çok üzüldük , servis - değer düşüklüğü hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, saygılar Ekli dosyayı görüntüle 251581Ekli dosyayı görüntüle 251582Ekli dosyayı görüntüle 251583Ekli dosyayı görüntüle 251584Ekli dosyayı görüntüle 251585Ekli dosyayı görüntüle 251586Ekli dosyayı görüntüle 251587Ekli dosyayı görüntüle 251588Ekli dosyayı görüntüle 251589Ekli dosyayı görüntüle 251590
Büyük geçmiş olsun hocam yazık olmuş ama en hafif atlatmanın yoluna gitmek lazım tabi anladığım kadarıyla araca yüksek bir hasar kaydı işlettirmeden ve perte ayırmadan yaptırmak istiyosunuz gibi anladım.
servis biraz fazla uçurmuş gibi.
Ben kasko işlerinden anlamam kasko hiç yaptırmadım. ama eğer anlaşılıp para alınıyorsa iyi bir kaportacı
Çamurlukları kurtarır, bagajda yüzde 80 kurtarılır. Emin değilim.
Değişecek far, stop, tamponları, sisleri vs vs de orjinal çıkma alır yapıştırır geçer.
35binlik masrafı 7-8 bin tl e çeker.
Şahsen kendim fb7e öyle yaptım 4te1 e indirdim masrafı.
İzmirde görüşmek isterseniz bornova pınarbaşı 5. Sanayide 7419 sokakta halil kurt usta var. Civic forumdan diyin Yılların ustasıdır kasko dan da yapar siz nasıl isterseniz orjinal sıfır çıkma parça da ayarlar. Yetkili servisin yapamadığı ağır araçları bu ustaya danışıyolar izmirde tanınır.