- Ad Soyad
- Erhan Turhan
- Aracınız
- Civic FC5 2021
Geçmiş olsun hocam Allah daha beterinden korusun..
Kesinlikle size katılıyorumServisteki tüm parçalar Japonya'dan geliyor Honda Türkiye fabrikasını kapattığın dan beri durum böyle ve malesef uzun süre beklemek gerekiyor fakat tüm malzemelerin orjinal ve hesap sorulabilir oluyor hasar kaydı kısmı gelince ise ülkede kur 15-20 Euro civarında o parça 1000 Euro olsa otamatik 15 bin TL oluyor bu şartlar altında fotoğraflar ortada airbag açmamış araçta ve sadece karoserde bir sorun var turboda vesaire bir bölgede bir problem yok herşey kanıtlı servisinde herşey tutanakla belgeli yapılıyor. Kapı değişecek olsaydı servis derdim ama bu gocukler düzeltilebilir ana gövde parçasının değişimine gerek yok derim duzelttir.Fakat ülkedeki hasar kaydı su para şöyle olmuş diyenlerede ben kazanın fotoğraflarini hatta mümkünse videosunu bile kayıtlı tutarım elimde neresi hasar almış açıkça gösteririm kapı vs gibi hareketli bir parça ise ve düzeltilmesindense değismesi daha sağlıklı olucaksa serviste değiştiririm sonuçta can taşıyor malda benim en iyi yerde yaptırırım hasar kaydı var die almayan da almasın sanki Euro 1 TL ülkede...
Civic Turbo