AliDuran18
Özel Üye
Merhaba arkadaşlar 2 saat kadar önce ufak bi kaza yaşadım opetin içinde atm lerin önünde park yerinden geri gelirken park sensörünün uyarı sesiyle arkamdaki arabayı farkedip durdum arkamdaki araçta dönüyordu ( ama cok acaip bi donme şekli arkası boş tır döndürüyor arkadaş zaten e ehliyetli ) görüp duruyor( bu esnada ikimizde duyoruz ) sonra arkadaki arkadaş kurtarır diye devam ediyor ve sonuç kaza tespit tutanağı tuttum şimdi merak ettiğim
Otoparktan çıktığım için hatalı benmi olurum sigorta şirketi nezdinde
Servis bu tamponu onarır mı yoksa degisimmi isteyecektir ?
Bu isler nasıl oluyor cok bilmiyorum benim tramerime yada kaskoma yansiyacakmi karşı taraf bu onarılır ben hasarı karşılayım ikimizede ceza yazmasınlar falan dedi ama sizce ne yapmayalım yarın servise götürüp öğreneceğim
Birde belirtmek istedim brnim aracim durduktan sonra hiç hareket etmedi adamda tamponu surttukten sonra direk durdu
SM-G960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Otoparktan çıktığım için hatalı benmi olurum sigorta şirketi nezdinde
Servis bu tamponu onarır mı yoksa degisimmi isteyecektir ?
Bu isler nasıl oluyor cok bilmiyorum benim tramerime yada kaskoma yansiyacakmi karşı taraf bu onarılır ben hasarı karşılayım ikimizede ceza yazmasınlar falan dedi ama sizce ne yapmayalım yarın servise götürüp öğreneceğim
Birde belirtmek istedim brnim aracim durduktan sonra hiç hareket etmedi adamda tamponu surttukten sonra direk durdu
SM-G960F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.