Bizde arkadasa araba almaya gidiyoruz,otobusteyiz bursa yolunda..gecenlerde civic'ini satan arkadas vardiya ona alacagiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayırlı olsun hocam. Köfteci yusuf ta köftede yiyin dönüşte
Bizde arkadasa araba almaya gidiyoruz,otobusteyiz bursa yolunda..gecenlerde civic'ini satan arkadas vardiya ona alacagiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekli dosyayı görüntüle 1406
Ekli dosyayı görüntüle 1407
Ekli dosyayı görüntüle 1408
Ekli dosyayı görüntüle 1409
şimdi arkadaslar mevzu şöyle gelişti büyük camlıcanın altındaki kirazlıtepe mah giden yolda ben ana caddede giderken pat diye herif ara sokaktan cıktı ona carpmamak için direksiyonu kırdım sag taraftan kaldırıma vurdum sag ön arka hava yastıgı acıldı jantlar cizildi ve ön sag lastikde sorun vardı ama arac yürür haldeydi cekiciye yükledigimizde yinede hafif sekiz ciziyordu ve sag camurlukta cizik var rapor falan tutuldu aracım 4 aylık arac eksper atanmıs honda damlaya cektim aracı sizde masraf ne cıkar? Ayrıca arac deger kaybını bireyemi acıyoruz şimdiden tesekkürler
11 Bin masraf çıktı beyler İnş eksper raporu adam gibi yazarda arac deger kaybının tamamını alırım
Hocam değer kaybı ne kadar sürede belirleniyormuş, masrafın yarısından çoğu airbagi ayağa kaldırmak için olmuş.