Geçmiş olsun. Sanki kamyonet tarzı bir araç kasası takılmış gibi duruyor. Ayrıca delinen yerler kaynak ve sac parçasıyla onarılıp çekiçlenip macunlada yüzey düzlenir ve değişim olmadan 3 parça yarım boyanır gibi ama kimse bukadar işçiliğe zamana uğraşmaz. Az bi şekil değişikliğinde hemen değiştirmeye kalkıyorlar.
Eski nostaljik araçların onarımında kapı altları çürükleri bile kesip sac kaynatarak alıştırıp çekiçleyip düzgün yüzey elde ediliyor ama dedimya uğraşmaz kimse.
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ustamla o konuyu da konuştuk hocam.Aynen dediğiniz gibi yapar düzeltirim dedi fakat maliyetin tamamı hem cebimden çıkacak hem de aracın yanı yarım boyalı olacak, kaskodan yaptırmak daha mantıklı geldi. Kaskoyu deldirmek işime gelmiyor ama hasar var sonuçta ileride aracı satmak istediğimde sorun olur diye düşünmüştüm ama 5-6000 tl hasar kaydı çılgın rakamlar değil sonuçta fotoğraflar da var elimde. Bu arada servise vermedim aracı ustama güvendim renk işçilik konusunda güvenimi kazandı sabah görüşmemizde. Bakalım artık hayırlısı as önce bıraktım arabayı gerisi nasip artık.
İlgilenen mesaj atan herkese teşekkür ederim sayenizde epey bilgi sahibi oldum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.