çok uzun zamandır istiyordum ama gerek maddi gerekse garaj sorunundan dolayı bir türlü sıra gelmemişti. artık birde kırmızı motorumuz var ve tabiki hondaşehir içi kullanım için acayip kolaylık 125cc 100 kmde 2 lt benzin yakıyor fk7 den sonra yakıtı komik geldi. herhalde hiç inmem tepesinden
Ekli dosyayı görüntüle 271018
Hocam hayırlı olsun tekerine taş değmesin.çok uzun zamandır istiyordum ama gerek maddi gerekse garaj sorunundan dolayı bir türlü sıra gelmemişti. artık birde kırmızı motorumuz var ve tabiki hondaşehir içi kullanım için acayip kolaylık 125cc 100 kmde 2 lt benzin yakıyor fk7 den sonra yakıtı komik geldi. herhalde hiç inmem tepesinden
Ekli dosyayı görüntüle 271018
tesekkur ederim 2022 model ama sıfır km. 125 e aldım. valla cok keyifli geldi bana 117 km max hızı var rahat bir şekilde 100 civarı kullanılabiliyor. 100 kmde 2 lt yakıtı var. anahtarsız calıstırma start stop abs tcl gibi bir suru donanım özelliği mevcut. tavsiye ederimHocam hayırlı olsun tekerine taş değmesin.
Acaba motorun tam modeli nedir tavsiye eder misiniz? Fiyat olarak kaça aldınız ?
Teşekkür ederim.Pcx125 diye mi geçiyor modeli ?tesekkur ederim 2022 model ama sıfır km. 125 e aldım. valla cok keyifli geldi bana 117 km max hızı var rahat bir şekilde 100 civarı kullanılabiliyor. 100 kmde 2 lt yakıtı var. anahtarsız calıstırma start stop abs tcl gibi bir suru donanım özelliği mevcut. tavsiye ederim