Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lassadan aldım 215/55/16 1150 TL tuttu 75tllik akaryakıt kuponu hediye ettiler 3 gün boyunca kar yağdı ve sürekli kullanıyorum aracı bi sorun çıkarmadı lastikler şu ana kadar frenleme mesafeside gayet iyi tavsiye ederim.
Tanıdık bir yerden 205 55 16 hankook aldım 800tl tuttu.. Aracın yol tutusu cok guzel, ses inanılmaz azaldı, suspansiyonlar yumusadı... Gayet memnunum yani.. Adamın söylediği Michelin in yan urunu olduğu ve hatta kullanıcıların Michelin den daha memnun kaldığı seklinde oldu..
benim önceki aracımdan 205 55 16 lastiklerim var 2016 üretim. onları kullansam olur mu yoksa 215 55 16 almam gerekir mi. araca zarar verir mi çünkü kitapçıkta bir uyarı var.
"Yanlış ebatlı veya düzgün takılmamış yol tutuş
donanımları aracınızın fren hatlarına,
süspansiyona, gövdeye ve jantlara zarar verebilir."
arkadaşlar verdiğim linkte lastik modulu var almak istediğiniz ölçüleri girin ve - + 3 hata payına kadar istediğiniz ebat ve ölçüde lastik kullanabilirsiniz. http://www.belli.com.tr/otomotiv/ext...istirme-modulu sitesinden bakınız.
bir tavsiye daha vereyim lastiklerle ilgili;
kış lastiği modellerine bakalım:
---------------------------------yakıt sınıfı -------------------yağış yol tutuş sınıfı -----------Desibel
Dayton DW 510 Evo--------- F -------------------------------------C -----------------------------72 db. Brigstone yan ürünü
Milestone -----------------------E -------------------------------------E -----------------------------71 Petlas yan ürünü
Michelin Cross climate ------B --------------------------------------B ----------------------------69
Petlas Snowmaster w651-- E --------------------------------------C -----------------------------71
vs. lastik alırken mutlaka kendi sitelerinden yol tutuşu ve yakıt sınıfını kontrol etmeyi unutmayın.yaşadığınız bölgeye ve yağışa göre lastik alınız. bu yazdıklarım kış standartları belli başlı lastiklerdir. paranızı ve hayatınızı riske atmayın
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.