uzun zamanır kullandığım , tekrar yenisini aldığım. Goodyear Ultra Grip 9 ' u tavsiye ederim, puanlaması C, C ve 68 db sessizliğiyle çok iyi test sonuçları var. conti ts860 dan sonra en iyi 2. lastik ödülünü almıştır.
uzun zamanır kullandığım , tekrar yenisini aldığım. Goodyear Ultra Grip 9 ' u tavsiye ederim, puanlaması C, C ve 68 db sessizliğiyle çok iyi test sonuçları var. conti ts860 dan sonra en iyi 2. lastik ödülünü almıştır.
Ug8 hakkında düşünceniz nedir? Fiyatı 317 tl.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
UG8 de çok iyi bir lastiktir. UG8- Ug9 bunlar sizi asla üzmez memnun edecektir.
Fiyat performans olarak Lassa ve Goodyear UG8i tavsiye ederim. Goodyear ile çok saçma yollarda güvenle gittim şükürArkadaşlar merhaba. Fc5 aracıma kışlık lastik alacağım. 205/55/16 ölçülerinde alacağım malum fiyat farkından dolayı. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Aracı Iğdır da kullanıyorum. Okulum dağ köyü olduğu için belirli zamanlar karlı ve yokuşlu yollarda kullanma durumunda kalabiliyorum. Fiyat performans açısından baktığımızda aşağıdakilerden hangisini almam mantıklı?
Bridgestone blizzak 310 tl
Kumho wp51 320 tl
Lassa snoways 4 325 tl
Nokian wr d4 400 tl
Continental ts 860 420 tl
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Lassa Snoways 4 205/55 R16 önerebilirim. aracıma geçen kış taktırdım. çokta memnun kaldım. sessizlik, kısa fren mesafesi ve ıslak zemindeki performansı çok hoşuma gitti.
Fiyat performans olarak Lassa ve Goodyear UG8i tavsiye ederim. Goodyear ile çok saçma yollarda güvenle gittim şükür
Maddi sorunum yok max kalite arıyorum diyorsanız Continental TS860.
Ama ben UG8 varken üstüne totalde 400 tl fazla verip Continental almayı düşünmem, yaz lastiğinde o hatayı yaptım Tutuş çok iyi ama gürültü konusunda beklentimin uzağında maalesef.