Arkadaşlar kış lastiği için bu nasıl sizce?
SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı boyutta linkteki lastiği kullanıyorum. Memnunum.235/45/17 Kış lastiği bakıyorum ? fiyat performans olarak önerebileceğiniz bir model var mı ?
falken ecorun yazlık lastıgını kullandım yaz aylarında cok memnun kaldım değerleri ve sesi çok iyidi.fakat kış lastıgının değerleri yakıt E yol tutuş B ses 71 db.bence kışlık nokian f/p açısından en iyisiArkadaşlar kış lastiği için bu nasıl sizce?Ekli dosyayı görüntüle 262893
Lastik başına 200 tl civari daha pahalı deger mifalken ecorun yazlık lastıgını kullandım yaz aylarında cok memnun kaldım değerleri ve sesi çok iyidi.fakat kış lastıgının değerleri yakıt E yol tutuş B ses 71 db.bence kışlık nokian f/p açısından en iyisi
lastik bu hem cam hem mal güvenliği aynı zamanda da konfor.Bence değer hocamLastik başına 200 tl civari daha pahalı deger mi
Bu markayı tavsiye olarak çok duydum. sanırım ürünleri iyi Teşekkür ederim.Aynı boyutta linkteki lastiği kullanıyorum. Memnunum.
Nokian Tyres WR A4 - Hava tahminlerini unutun / Nokian Tyres
NOKIAN WR A4 yüksek performanslı direksiyon hakimiyetini ve güvenilir kış yol tutuşunu en iyi şekilde birleştirir. Spor arabalar için çabuk değişen hava koşullarında dengeli bir sürüş sunar.www.nokiantyres.com.tr
Ben de bu testleri göz önünde bulundurarak iki hafta önce bu lastiklerden aldım..Bu sene testlerde birinci cikan lastik bridgestone Lm005
Bridgestone Blizzak LM005 Tests, Review & Ratings in 2024 | AllTyreTests.com
Bridgestone Blizzak LM005 detailed overview ✓Real test results ✓Key performance rating ✓Comparison with competitors ✓Pros & Consalltyretests.com
POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Dikkat edin!Bu sene testlerde birinci cikan lastik bridgestone Lm005
Bridgestone Blizzak LM005 Tests, Review & Ratings in 2024 | AllTyreTests.com
Bridgestone Blizzak LM005 detailed overview ✓Real test results ✓Key performance rating ✓Comparison with competitors ✓Pros & Consalltyretests.com
POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.