D SUV segmenti nissan xtrailde lm005 lerin uğultu sesini duymayabilirsiniz ama fc5 lerde belki duyabilirsiniz. fc5 lerin yalıtımı lastik sesi anlamında malesef zayıf. kısaca fc5 lerde lastik sesi yazlık olsun kışlık olsun hemen hemen tüm lastik tiplerinde oluyor.Demistim hocam. Sesli lastik.
O uğultu her zaman olacak.
Bridgestone Lm005 kullaniyorum xtrail aracimda. Hic uğultu yok. Yazlik kadar da sessiz.
Fc5 deki kisliklar eskidi. Almayacagim ancak alirsam Lm005 veya conti dusunuyorum.
Mi Note 10 Lite cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fabrikadan gelen, sert turanza ile karsilastirdigimda inanilmaz yuksek ugultu aliyordum snowways deD SUV segmenti nissan xtrailde lm005 lerin uğultu sesini duymayabilirsiniz ama fc5 lerde belki duyabilirsiniz. fc5 lerin yalıtımı lastik sesi anlamında malesef zayıf. kısaca fc5 lerde lastik sesi yazlık olsun kışlık olsun hemen hemen tüm lastik tiplerinde oluyor.
Merhabalar Bridgestone lm005 lastikleri 1 ay önce aldim. 4 adet lastige 3160TL verdim. Şu an da baktim brisa sayfasından 4370TLSıkıntı olmaz diye belirtiyor kullanıcılar.
Bende karar vermedim daha. Karar verene kadar bir zam yedi artık bir zam daha yer sanırım döviz çıldırmış durumda.
Redmi Note 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.