Merhaba lassa 205 bende taktırdım lastikçi 34 hava bastı.kışlıklara kaç hava bastınız arkadaşlar ?
lastikci benim araca 36 psi hava bastı. Ben 32 olsun diye söyledim ama bunun daha iyi olacağını söyledi.
Siz de durum nedir ?
Benimde ilk taktırdığımda 2 defa basınc sensörü aynı gün yanmıştı kalibrasyon yaptım birdaha yanmadıBenim ölçülerde 205 55 16 - nokian
2 defa sensör uyarı verdi. Kalibrasyon yaptım ama yine verir mi bilmiyorm.
lassa snoways 4 205 55 R16 taktırırken usta 32 psi hava bastığını söyledi. herhangi bir sorun yok. araç yüklü olursa 34 olabilir.Benimde ilk taktırdığımda 2 defa basınc sensörü aynı gün yanmıştı kalibrasyon yaptım birdaha yanmadı
LG-D855 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aracı yapan mühendis bunu düşünmemiş gibi hareket ediyoruz. Fabrika verisi ne ise o basılır. Şöför kapı içinde yazar. Ayrıca lastik soğuk iken hava basınç kontrolu yapılmalıdır!kışlıklara kaç hava bastınız arkadaşlar ?
lastikci benim araca 36 psi hava bastı. Ben 32 olsun diye söyledim ama bunun daha iyi olacağını söyledi.
Siz de durum nedir ?
Katılıyorum ; ancak görünen o ki lastikciler hep 32 nin üzerinde basmış havayı.Aracı yapan mühendis bunu düşünmemiş gibi hareket ediyoruz. Fabrika verisi ne ise o basılır. Şöför kapı içinde yazar. Ayrıca lastik soğuk iken hava basınç kontrolu yapılmalıdır!
Faaliyet ayn-ı lezzettir...