Hocam nokian güzel lastik tavsiye ederim bende bridgeston ile Continental arasında kaldım bridgeston LM 005 in 2021 testleri yoktu ama 2020 nin birinci lastiği ve yerli üretimti onu tercih edecektim ama ithal Continental le yakın bir fiyatı vardı lastik başına 70 ile 40 TL arasında daha ucuz bir fiyatı vardı bridgestone sert lastik olduğunu kışın ise yumuşak lastiğin daha iyi olur diyerek ve bu kadar para veriyor isen ithal için vereyim kavuçuk sıkıntısı yaşamak ve döviz kuru yukarı yönlü olacak diye aracım 17 jant ben 16 lastik aldım 2.el jant bulamassam kara jant kadar devam ederim dedim birde yaşadığım şehirde bridgestone bayilerinin birbirlerinden çok farklı bir fiyat vermesi ayrı bir sinirlendirdi diğerinin verdiği fiyata veremem gelişi yok şöyle böyle demeleri aşırı sinirlendirdi markaya olan güvenim azaldı Continental de benzer durum vardı ama 10 TL ile 20 TL fark ediyordu bende alman malı uzun ömürlü olur diye Continental TS 870 2021 tarihli lastiği seçtim hemde geçen seneki TS 860 nın fiyatlarına yakın bir fiyattı 50 TL fark ediyordu karar sizin hala
TS 870 in test sonuçları yok ama TS 860 şın var lastikçinin dediği bir laf vardı hala gülerim [emoji23] abi lastiğin ucuzunu al iyisi kötüsü olmaz bütün lastikler aynı hepside siyah hepside dönüyor hala gülerim ALLAH insanı sanayi ye düşürmesin [emoji17] nokianın test sonuçlarını hatırlamıyorum önce kullandığım kışlık lastik nokian dı hiç yolda kalmadım zalım gibi giderdi Continental bridgestone Nokian güzel lastikler aklınıza takılan bir soru olursa cevaplarım
SM-A715F cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.