Herkese iyi forumlar. malumunuz kış yaklaşıyor. 2020 eco exe için 17 inch kışlık lastik bakıyorum. Sizlerin kullandığı almamı tavsiye ettiğiniz yada kesinlikle şu markadan uzak dur dediğiniz lastikler varmıdır
Bende 16" alacağım takipteyimHerkese iyi forumlar. malumunuz kış yaklaşıyor. 2020 eco exe için 17 inch kışlık lastik bakıyorum. Sizlerin kullandığı almamı tavsiye ettiğiniz yada kesinlikle şu markadan uzak dur dediğiniz lastikler varmıdır
Ben bu yaza girerken kışlık lastiklerde indirim vardı daha uygun oluyor nokian snowproof D5 aldım eco elegance için 16'' Ankara'da çok kar olmasa da oldukça soğuk oluyor daha önceki araclarıma michelin alıyordum bu marka çok övgü almış deneyip göreceğimHerkese iyi forumlar. malumunuz kış yaklaşıyor. 2020 eco exe için 17 inch kışlık lastik bakıyorum. Sizlerin kullandığı almamı tavsiye ettiğiniz yada kesinlikle şu markadan uzak dur dediğiniz lastikler varmıdır
Internetten aldım fakat aldığım siteyi unuttum 2020 üretimi 4 adet fiyatı 2880 liraya aldım. 30 haziran öncesi yakitimnokiandan kampanyası vardı ondan da faydalandım 150 liralık yakıt kartı gönderdiler.215/55/16 Ebatında Nokian Snowproof kış lastiğini kaç liradan ve nereden aldınız? Üretim tarihi nedir? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum benim de aklımda bu lastik var![]()