Civic FB7 Klima açık iken rölanti düşmesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mb01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb01

0
Arkadaşlar Merhaba
2015 fb7 aracımda rölantide klima açıkken devir 400-500'e kadar düşüyor sonra tekrar 800 e çıkıyor Benzin-lpg farketmekzinin bu durum oluyor.
Subap ayarı yapıldı (10 km önce)
Boğaz kelebeği temizlendi
Buji yeni takıldı (Sılzkr7c11ds serviste takıldı sahte olma ihtimali yok)
Hava filtre borusunda yırtık yok kontrol ettirdim
Maf veya egr den yapabilirmi? Yada klima gazı azalmışsa yaparmı aynı hatayı?

Aracınız
Civic FD6 2009
Arkadaşlar Merhaba
2015 fb7 aracımda rölantide klima açıkken devir 400-500'e kadar düşüyor sonra tekrar 800 e çıkıyor Benzin-lpg farketmekzinin bu durum oluyor.
Subap ayarı yapıldı (10 km önce)
Boğaz kelebeği temizlendi
Buji yeni takıldı (Sılzkr7c11ds serviste takıldı sahte olma ihtimali yok)
Hava filtre borusunda yırtık yok kontrol ettirdim
Maf veya egr den yapabilirmi? Yada klima gazı azalmışsa yaparmı aynı h
Aynı sorun bende var, bakalım çözebilecekmiyiz . Bujilerden başladık, subap ayarı vs gideceğiz. Ama bu duruma neden olan düzensiz hava yakıt karışımı olduğunu düşünüyorum .

Yorumlarıda okudum, servis normal falan diyormuş Buna normal diyen ustanın kaybettiği zamana yazık. 99 model araba bile böyle yapmıyor .

Son düzenleme:
Aracınız
94 model civic'ten sonra 2011 model civic'e geçince en çok fark eden konulardan biri de rölantide klimanın sıkıntısız çalışmasıydı. Eski aracımda ışıklarda veya başka bir neden araç durduğunda klimayı kapatmam gerekirdi, ama 125 bg arabada da buna normal denmez artık. En ufak bir dalgalanma dahi yok.

Ad Soyad
Münir şahin
Aracınız
Civic FB7 2012
Çok can sıkıcı bir mesele fakat Forumu inceledikten sonra dikkat ettim; tesadüfmü bilmiyorum ama farları açtım rölantide hiç dalgalanma olmadı…Eğer ki sizde de durum düzelirse muhakkak yazın ki emin olalım.. iyi forumlar

Ad Soyad
Yasin Akpınar
Aracınız
Civic FB7 2014
Çok can sıkıcı bir mesele fakat Forumu inceledikten sonra dikkat ettim; tesadüfmü bilmiyorum ama farları açtım rölantide hiç dalgalanma olmadı…Eğer ki sizde de durum düzelirse muhakkak yazın ki emin olalım.. iyi forumlar
Farları açtım derken nasıl bir işlem yaptınız çünkü gece far açık mesela gece de yaşıyorum aynı sorunu

Ad Soyad
Münir şahin
Aracınız
Civic FB7 2012
Farları açtım derken nasıl bir işlem yaptınız çünkü gece far açık mesela gece de yaşıyorum aynı sorunu
Forumda yazılan herşeyi denemiştim; akşamüstü far mevzusunu okuyunca hemen arabaya gittim farları açıp klimayı açtım ve hiç dalgalanma olmadı.. farı kapatıp arka rezistansı açtım dalgalanma farda olduğu kadar olmasada etki ettiğini gözlemledim..

Geri