6 yıl sanırım garanti bakımları hiç dışarda yaptirmadiysan ara sor bakımgarantim olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? aracım 2017 model 55000km de
6 yıl sanırım garanti bakımları hiç dışarda yaptirmadiysan ara sor bakımgarantim olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? aracım 2017 model 55000km de
İstanbul'dan aldım. Bildiğim kadarıyla zaten bakımları yaptırmasan da garantisi bozulmuyor ama yetkili serviste yapıldı diye biliyorum.6 yıl sanırım garanti bakımları hiç dışarda yaptirmadiysan ara sor bakım
Yanlış biliyorsunuz serviste yaptirmazsqniz garanti dışı kalır umarım garantiden cozerlerSevgili arkadaşlar. Bugün servisle konuştum. 55binde olan aracımın 5 adet periyodik bakımı olması gerektiğini ama 3 adet olduğunu, bu bakımıda atlarsam garanti dışı kalacağını söylediler. (benim bildiğim bakımları serviste yapılmayan araç servis dışı kalmaz yönündeydi ama emin değilim) Ben zaten aynı zamanda bakıma getiirdiğimi söyledim. Bakıma alındı. Klima konusu ise bakımdan sonra arıza tespite girecek ve garantisi ondan sonra netleşecekmiş. Radyatörde delik çıkarsa ve hasar sonucu olduysa kaskodan yapılacak. Hasar sonucu değilse o zaman garantisine bakacaklarmış. Normalde Bu aralık sonuna kadar garantisi varmış vs vs
netten baya bi araştırdım. 2007 de çıkan bir yasaya göre herkes garanti bozulmaz demiş ama bilemedim. siz de haklı olabilirsiniz. teşekkür ederim.Yanlış biliyorsunuz serviste yaptirmazsqniz garanti dışı kalır umarım garantiden cozerler
O araştırmalar Honda'ya işlemiyor. Biz yapmadıysak bakımı bozulur kardeşim deyip kesip atıyorlar !netten baya bi araştırdım. 2007 de çıkan bir yasaya göre herkes garanti bozulmaz demiş ama bilemedim. siz de haklı olabilirsiniz. teşekkür ederim.