Civic FE1 Klima Tesisatı?

Ad Soyad
Kaan TÜRKOĞLU
Aracınız
Civic FE1 2024
Merhaba. 2024 model makyajlı kasa Civic Elegance aracımı Mart ayında sıfır olarak aldım. Nisan ayında 1000 km kontrolleri serviste yapıldı. Şu an 2. ayında ve yaklaşık 2000 km de ve klima borularının bağlantı noktalarında beyazlıklar var, ayrıca motor içerisinde bu bağlantı noktalarının etrafına da bu beyazlıklar bulaşmış durumda. İlgili madde krem gibi hafif yağlı bir madde, klima gazıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Resimlerini paylaşıyorum. Başına gelen var mıdır? Yorumlarınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

• Resim1.png
    Resim1.png
    689.9 KB · Görüntüleme: 13
  • Resim2.png
    Resim2.png
    629.9 KB · Görüntüleme: 13
  • Resim3.png
    Resim3.png
    433.1 KB · Görüntüleme: 13
  • Resim4.png
    Resim4.png
    416.6 KB · Görüntüleme: 13
hocam servis yoğurdum ekşi demeyecektir bence servis dışında özelde ama iyi işin ehli bir oto klimacıda bu noktayı gösterin ve yorumunu alın ama anahtar değdirtmeyin sadece baksın yorumlasın derim.

işin uzmanı olmayan biri olarak yorumum gerçekten klima gazı kaçağıda olabilir,klima gazı kaçağı kontrolü için sıkılmış olan bir gaz,sıvının kalıntısıda olabilir bunu en iyi klimacı biri yorumlayacaktır diye düşünüyorum.

hocam servis yoğurdum ekşi demeyecektir bence servis dışında özelde ama iyi işin ehli bir oto klimacıda bu noktayı gösterin ve yorumunu alın ama anahtar değdirtmeyin sadece baksın yorumlasın derim.

işin uzmanı olmayan biri olarak yorumum gerçekten klima gazı kaçağıda olabilir,klima gazı kaçağı kontrolü için sıkılmış olan bir gaz,sıvının kalıntısıda olabilir bunu en iyi klimacı biri yorumlayacaktır diye düşünüyorum.
Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim, aslında kontrol için sıkılan birşey mi diye de düşündüm ama onu sıkan personelin de kaçak olmadığını görünce silmesi gerekir diye düşündüm. Net olamadığım için foruma da yazmak istedim. Servisler de dediğiniz gibi kendilerinde kusur bulmayacaktır ama 6 yıl garanti veriyorlarsa da arkasında dururlar diye düşünüyorum. Servis randevusu aldım, sonuçlandığında yine buradan bilgilendirme yaparım.

Geri