İsofix bağlantısını gizlemek amaçlı diye düşündüm de zaten olmasa da gözükmüyor pekNe işe yaradığını biliyor musunuz hocam ben maalesef çözemedimde ?
İsofix bağlantısını gizlemek amaçlı diye düşündüm de zaten olmasa da gözükmüyor pekNe işe yaradığını biliyor musunuz hocam ben maalesef çözemedimde ?
Evet japonlar şaşırtıcı düşünceleriyle ilginç sorular yaratabiliyorlar ?İsofix bağlantısını gizlemek amaçlı diye düşündüm de zaten olmasa da gözükmüyor pek
Bende çocuk koltuğu olduğu için pek gözüme batmıyor hocam bir de benim araç siyah, döşemeler bej olsa da altta siyah görünse pek göze batmaz diye düşünüyorum. Tabi servisle bir görüşün bakalım bir çözüm bulabilecekler mi.Koltuk bağlantılarının açık görünmesini ilk müsait anımda servisle görüşeceğim hocam göze çarpıcı bi çirkinlik yaratıyor
Kauçuk sünger yaparsınız, hem izolasyona hem görüntüye faydası olurEvet hocam umarım böyle bir görüntü sizinkinde yokturdur serviste bu şekilde normal derlerse arkaya siyah bir bez yada görüntüyü kapatacak bir parça yapmayıda düşünüyorum
Evet hocam koltuk oturtulmasında bir sorun yoksa çözüm kauçuk sünger olucak birde ön emmiyet kemerlerinde toka tutucu var ama arkalarda yok onuda yapmayı düşünüyorumKauçuk sünger yaparsınız, hem izolasyona hem görüntüye faydası olur
Tabiki hocam işlemi bu haftasonu yapınca paylaşırım sizlerleToka tutucuyla ilgili deneyimlerinizi beklerim hocam. Arka kemer tokaları bazen koltuk altına kaçabiliyor
Kendi aracımdan kontrol etmedim ancak fotoğraftan anladığım kadarıyla fotoğrafta görünen 2 adet emniyet kemeri tokasından bir tanesi(geride olan) o boşluğa itilerek sokuluyor. Öndeki emniyet kemeri tokası da geriye doğru itilerek diğerine yaslanıyor ve oturanların rahatsız olmaları kısmen de olsa önlenmiş oluyor. Böylelikle kötü görünen o boşluk da dolmuş oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 254691 bu şekilde hocam yeni katıldığım için gerekli bilgileri tamamlayamadım kusura bakmayın