Montaj bana ait ve takılırken hiç bir yeri sökmeden taktım
Bakın yanlız sunu Da belirteyim ben bu arkadaşın yaptığından kalitelidir ona yaptırmayın falan asla demiyorum
Yukarda anlaştığımız konudaki gibi yaptıracaksanız direksiyonun tamamını kaplasın ki söylediği fiyatta bence uygun
Herkese kolay gelsin
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Konuya son noktayı koyuyorum....
Ben burda ticaret amaçlı üye olmadım....
Direksiyon kılıfı imalatı yapan ve kendi müşterisi olan ERZİNCAN da ikamet eden bir vatandaşım...
Konu nasıl olduysa direksiyon kılıfına gelince bende bildiklerimi aktardım...
Pazar gününden itibaren bir hafta boyunca ANKARADA olduğumu ve SADECE ÇEMBER KAPLAMALAR için fiyatımı dost fiyatı yani 35 tl den yapabileceğimi söyledim...
Şimdi sizin aldığınız ürün çinde 18-20 dolar yani 70 tl civarı
Bizde ne derisi ne dikişi ne dikiş ipi aynı değil çok daha kaliteli ki zaten sizde kaliteli şöyle iyi böyle iyi flan dememişsiniz sadece kendinizin de yapabildiğini söylemişsiniz sıkıntım yok yani
Gelelim komple kaplamaya
Ben bu şekilde kaplamayı 150 tl ye yapıyorum
Fakat tercih işte insanlar bazen bütçesine göre hareket ediyor...
Komple kaplama ay da 1-2 tane yaparken uygulamada 1-1.5 saat sürerken, çemberi günde 2-3 tane yapıyorum uygulama 20-30 dk sürüyor!!bende ne fazla gidiyorsa ona yönelmek istiyorum bu da benim tercihim
150 mi / 45 mi ( foruma 35)
Biri komple biri çember
Tercih sizin ???
Bazende arkadaşlar benden kılıfı 15 tl ye alıp kendi dikiyor
muhsin bey de kendi almış dikmiş.... el emekleri var...elinize sağlık...maşallah güzelde olmuş iyi günlerde kullanınız
DİKMELİ DERİ DİREKSİYON kılıfları için 05342203198 whatsapptan da ulaşabilirsiniz