Köpeklerin arabama yaptıkları. .

9f0085ed91fa85fac419a2552a113eb6.jpg

Honda Civic Elegance FC5

Bu tip alttan kilitli branda işe yarar mı acaba. Terleme yapmaz diyor. Arabayı koruyalım derken zarar vermeyelim.

Honda Civic Elegance FC5

Branda işi sağlıklı olmuyor kaş yapayım derken göz çıkarabilir bence hiç girmeyin.

Aynen zaten satıcı da sattığı ürüne garanti veremedi. Karar sizin falan dedi. Vazgeçtim o yüzden. Teşekkürler yorumlarınız için.

Honda Civic Elegance FC5

Kedi giriyor kaputun altına. Onu yakalamak için yapıyorlarmış. Tamponu tamamen parçaladıkları arabalar var oturduğum yerde. ?

Honda Civic Elegance FC5

Benzeri benimde başıma geldi, lastiklere bile diş geçirmeye kalktılar. Tamponda benzer çizikler vardı.

Geçmiş olsun bencede tamponun değişmesine gerek yok..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bununla ilgili bi haber izlemiştim toyota corollaydı köpekler sürü halinde tamponu parçalıyordu..

Açıklama olarak japon markaların çin fabrikasın üretilen araçlarında tamponlarda kullanılan plastik içindeki kimyasalların köpeklerin dikkatini çektiği şeklindeydi..

Geçmiş olsun..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim arabaya yolda giderken köpek saldırmıştı arka body kite 2 diş atmış rötuş boyasıyla kapattım ama sana baya hasar vermişler branda falan dinlemez bunlar onunda parçalar geçmiş olsun tekrardan

Sent from my SM-G900FQ using CivicTR Forum mobile app

Geri