Civic FD6 Kronik Direksiyon Çerçevesi Kırılması

Aracınız
Civic FD6 2011
Merhabalar,

Bugün birçok kişinin başına gelmiş veya gelebilecek bir problemden bahsetmek istiyorum. 2023 yılı ortalarında yolda seyir halinde iken direksiyon çerçevesi bir anda sol tarafta bulunan ses açma kapama kısmından kırılı verdi. O halde yaklaşık 1.5 sene falan kullandım arabayı, yenisi almak istediğimde Honda Haldızlar 3500 TL, çıkmacılar ise 6000 TL fiyat çektiler. Bugün Aliexpress'ten aldığım ürünü aşağıda görebilirsiniz, tam uyumlu değil yani sabitleme vida delikleri vs. uyuyor ama airbag'i takarken birkaç modifikasyon yapmanız gerekiyor. Olayı biraz daha araştırdığımda yabancı forumlarda dahil, güneşin en sık vurduğu yer olması ve plastik malzemesinin kalitesizliğinden kaynaklı parçanın dayanımı oldukça düştüğü ve bu sebeple kırıldığı yorumları çokça okudum. Bilgi reklam değil ama benim gibi bu problemden muzdarip iseniz veya tanıdığınız vs. varsa Aliexpress'te Ruili satıcısından alacağınız ürün %85 olarak zorlanmadan araca takılabilecek bir ürün, ürünü takmadan önce her civata deliğine kendi vidası ile kılavuz açmak gerekiyor çünkü delikler dümdüz geliyor. Eğer değişmek isteyen ve bilgi almak isteyen olursa bu post'un altına yazarsanız desteklerimi her türlü vereceğimi söylemek isterim, iyi forumlar,
WhatsApp Image 2025-01-30 at 12.18.07.jpegWhatsApp Image 2025-01-27 at 15.06.24.jpeg

Geri