hep harici cihaz hem de honda nın kendi bagajda lastik şişirme cihazıyla ölçüyorumÖlçüm yaptığınız aparat veya cihazın doğruluğundan emin misiniz?
hep harici cihaz hem de honda nın kendi bagajda lastik şişirme cihazıyla ölçüyorumÖlçüm yaptığınız aparat veya cihazın doğruluğundan emin misiniz?
O zaman size servis yolu gözükmüş, yapacak başka bir şey kalmamış.hep harici cihaz hem de honda nın kendi bagajda lastik şişirme cihazıyla ölçüyorum
Bir yorum da honda larca pasif abs sistemine bağlı olduğu için sık sık yanabildiğini söylemişler ama anladığım kadarıyla siz böyle bir sorun yaşamıyorsunuz.O zaman size servis yolu gözükmüş, yapacak başka bir şey kalmamış.
Ben aracı alalı 2,5 ay oldu ve şu anda 3000 km'de. Bir kez yandı ve tüm lastiklere hava bastıktan sonra kalibrasyon yaptım. Yaklaşık bir buçuk aydır yanmadı.Bir yorum da honda larca pasif abs sistemine bağlı olduğu için sık sık yanabildiğini söylemişler ama anladığım kadarıyla siz böyle bir sorun yaşamıyorsunuz.
Lastik balansının ona etki edeceğini hiç zannetmiyorum. Balans lastik dönüş çapıyla alakalı bir durum değil ama lastik aşınma veya lastikte vida vs varsa bu durum oluşabilir. Benim lastikte vida vardır. Tamir sonrası bir kaç kere uyarı yaktı ama arkadaşların söylediği gibi farklı zamanlarda 3-4 kere kalibre edince artık uyarı vermiyor.o sistemide yaptım yine aynı bulaşıcı hastalık gibi gitmedi bitürlü... balans ayarı yaptırsam tekerin dönüş hızındaki farklılığı çözerlermi balansçı ordn bşy çıkarmı diyorum yoksa o şekilde kullanıyorum artık alıştım
Merhaba,Merhaba 2021 sol ön civic porya bilyesini değiştiken sonra lastik basınç hatası veriyor kalibre ediyorum yine belli bi süre sonra yakıyor porya bilyesiyle bi alakası olabilirmi