Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracımda 2004 makyajsız kasa aracı alırken eski sahibi yeni lastik aldım demişti. Michelin Energy Saver 185/65 r15 ebatlarında. Orjinal ebat 195/60 r15 e göre daha ince gözle görülüyor. Ama yol tutuşlarda gayet başarılı geldi. Bazen deniyorum da özellikle muğla da sakar geçidini bilen bilir. Virajlarda gayet iyi toparlıyor. Tek handikap araç basık olmadığı için fazlaca yatıyor. Hem aile aracı hemde muğla daki yolları düşününce basık olması mantıksız geliyor bana. Ses konusunda ise civiclerin genelinde ses alıyor sanırım. Bu üzerinde ki lastiklerimin ömrü bitince ancak geçerim orjinal ebatlara. Mecburen bu lastiklerimi de 1 2 yıl daha kullanırım diye düşünüyorum..
En kötü kış lastiği, en iyi yaz lastiğinden daha iyidir diye duymuştum bir ara. Kış koşuları için geçerli tabi ki yazdığım. Fiyat farkı nasıldır bilmiyorum falan bilinen markaları tercih edebilirsiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.