Lastik seçimi

dnzkrt

0
Önceki Toyota aracımda minimum kalınlık 24mm olarak diskin üzerinde yazılıydı. Bulabilirseniz üzerinde torna yapan biryere yaptırın derim.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020
Yazlık Lastik olarak FALKEN markasını öneririm. Pamuk gibi lastik. Çok uygun fiyatlı, michelin yumuşaklığında. Yol tutuşu, ses geçirgenliği çok çok güzel. Aklınızda bulunsun

Aracınız
Torna işlemi bir efaya mahsus yapılabilir tabi diskin eğriliği nekadar oda önemli ince bir tabakayı alır üzerinden. Zararı su diskin hacmı küçüldüğü için ısı yayma kapasitesi düşüyor daha cabuk ısınabilirama bu öl kullanıcının hissedeceği boyutta bir fark olmaz ama birden fazla tornatılmamalı bence ve cok eğrilik varsa yenisi ile değiştirilmeli. Ben önleri tornalattım titreme kesildi hafif bir eğrilik vardı zaten başlayınca torna da dönmeye hemen fark edildi. ben iki diski 50 tl ye sök tak dahil tornalatmıstım.

ahatus

0
Aracamı 6 ay önce almıştım 20 binde aracım şuan 49 bine gelmek üzere çok km yaptığımdan modeli düşük bir araç aldım artık civic'i haftasonları veya özel yerlere giderken kullanıcam servise bakıma gittiğimde lastiklerin acik değişmesi gerek yazılmış baktığımda dümdüz olmuş lastiklerim biraz hızlı ve agresfi fren tarzı kullanışım ve de ayrıca arka disklerin değişmesi gerek yazmışlar frenler bitik gibi aracın komple disklerini değiltirmem gereklimi yoksa tornayla işi çözermiyiz ayrıyetten şimdi bir kaç sorum var
1-yazın yaz lastiği kışın kış lastiğimi yoksa 4 mevsimde iş çözermi
2- orj lastik markası nedir yada siz ne kullanıyorsunuz neden tecihiniz o
3- çıkmacılardan iyi lastik alsak mutsuz olurmuyuz?

Bence çıkma lastiğe 50-100 verene kadar gidip falken ze914 alın önceki arabamda kullandım gayet güzel bi lastik japon malı tr üretimi bildiğim kadar ıslak zeminde A yakıtta C etiketi var sıfırı 205 55 16 sı internette 160 liraya bulabilirsiniz

Geri