Lastik seçimleriniz..

Continental Premium Contact 5 kullandım güzel lastikti.. netten lastik etiketlerini buldum faydalı olur alacak arkadaşlara..

xxx.jpg
 
İlk defa kışlık lastik kullanacağım amacım alacağım lastiğin uzun ömürlü ve güvenilir olması yaptığım kalite ve fiyat araştırmalarım sonrasında Continental ContiViking Contact6 modelinde karar kıldım. Bu model continental Türkiye sayfasında yer almıyor distribütörler tarafından getiriliyormuş.
Lastik fiyatı 250 tl, alacağım yerde montaj işlemi yapılacak yazlık lastiklerim burada saklanacak ve bonusa 9 taksit uygulaması yapılacak.
Lastik hakkında tanıtıcı video buldum;
https://www.youtube.com/watch?v=vp29tAGmTgY
 
[MENTION=2197]messe[/MENTION]

Hayırlı olsun :eek:k:
 
Aylardir goodyear efficient grip performance veya michelin primacy 3 taktirayim diyordum, ama sonunda michelin crossclimate taktirdim. Iki fotografin ilki etiket degerleri, ikincisi de rezulteo.com adresindeki daha ayrintili degerler. uploadfromtaptalk1450707456434.jpguploadfromtaptalk1450707492974.jpg
 
Bende yazliklar olarak orjinal lastigi continantel contipremium contakt 2 kullaniyorum ama contakt 5 kesinlikle daha iyi bir lastik..

Kisliklar ise pirelli sottozero 2. Kis lastiklerinden frenleme olarak memnunum yol tutusu gayet iyi ama biraz ses yapiyir gibi geldi ve yakit tuketimi tabi soguk havayla beraber 100km 1lt artti ama genel olarak memnunum...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[MENTION=1306]kara82[/MENTION] Hayırlı olsun :eek:k:
 
Benim de çok acil lastik ihtiyacım var. Michelin düşünüyorum. Ama dunlop yukarıdaki değerleri görünce benden geçer not aldı. Ama öncelik Michelin.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Şuan hepsiburada da brigestone turanza er300 indirim de bir yanımda oraya kaymıyor değil.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst