Yeni kasalarda ne kullanıyolar bilmiyomda hocam denemek lazım bide bridgestone ye bakıyım saolun hocam
Bu konuyada bir göz atabilirsiniz.
Civic FB7 - Lastik Tercih-Öneri
Ben bu isi bi cözemedim. Yanak ölcüsünün yüksek mi düsük olması mı iyi? 30 olan da var 55 de mesela hangisi neye gore tercih sebebi? iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.Hocam bunun bir matematiği yok. İnsanlar kısa yanak mesafesini araca jant alınca kendini daha iyi...www.civictr.com
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Continental yumuşak lastik,,,Bridgestone sert lastik biraz fazla ses yapıyor. Kore marka lastikler içinde hankook mu yoksa kumho mu dersen hankook derim.Ama yokohama marka lastige bi bakmanı isterim.Arkadaslarin dediği gibi good year iyi ve güzel lastik. Tercih senin.Öncelikle selamün aleyküm ben honda civic fb7 kullanıcısıyım yazlık lastiklerim bitti gene contineltal almalımıyım köye çok gidiyorum köyün yolları biraz eski bazı yerlerlide eski dişli asfalttan öneriniz neler olabilir servis bana honda ya çoğu marka yaramıyo contineltal hankook dan başka marka önermem dedi ama sizlere sormak isdedim
Umarım iyi lastiktir bende yeni aldım 2019 mart gibi taktıracam artısınu eksisini görecez kısmetse2018 Haziran'da Michelin Primacy 4 aldım 68db ile araç biraz sessizleşti. Tavsiye ederim.