sirua35
0
Şu anda ben de değiştirirsem alacağım tek lastik michelin primacy 3.
bende internetten goodyear efficent grip performans aldım ücretsi taktırdım daha hesaplı olmustu h.o yeni lastikleriniz.
Yol sesi goodyear'da nasıl peki memnunmusunuz?
Bilgilendirici belgelere saygıyı korumakla birlikte,
Reklam amacı olan bilgilerin gerçeğin bir kesiti olduğunu akıldan çıkarmamak gerek.
ADAC test sonuçlarını yorumlarken bunu belirtmiş. Adamların gönlü Alman markalardan yana, ancak bunu sağlam kriterlere dayamışlar. Örnek olarak, dengeli bir lastik istiyorsanız, Kumho da iyi ancak ömrü kısa demişler.
Alternatively, with slight weaknesses:
with very low annual mileage, the Kumho HS51 offers top grade in the wet, good characteristics on dry, but higher wear.
At high mileage of Fulda can with slight weaknesses in the wet a pricing be an alternative to the Michelin Primacy 3
Sürüş açısından + not alan lastikler birbirlerine oldukça yakın oldukları halde, aşınma dayanımı ile Michelin öne geçmiş.
Peki bu ne demek? Şöyle:
Satın aldığınız zaman lastik sizi çok çok memnun edecektir. Ancak yılda veya mesela bir 10bin km sonra performans ne alemde olacak? Ne kadar azalacak?
Eminim Continental fabrikasyon lastikler de ilk yıllarda çok sorun çıkarmıyordu. Değiştirmesem hala daha giderdi. Ama son yılda küçük bir savrulma telafi edilemezdi. Riske girmedim, değiştirdim.