Bence sadece marka olarak konuşmak yanlış, lastiğin marka ve serisi üzerine konuşmak daha doğru.Arkadaşlar Lassa ve Goodyear arasında kaldım. Her zaman düzgün asfaltta süremiyorum. Malum yolların durumu buna göre hangi lastik uygun olur acaba sertlik yumuşaklık vs nedir farkları ? Şimdiden teşekkür ederim kazasız belasız yolculuklar her daim inş
Yeni lastik alacaksanız "Goodyear Efficient Grip Performance 2" lastiği yeni çıktı ve oldukça iyi aşınma değerlerine sahip bir lastik. Onu tercih etmenizi öneririm. Testler için şu konuya bakabilirsiniz :Arkadaşlar Lassa ve Goodyear arasında kaldım. Her zaman düzgün asfaltta süremiyorum. Malum yolların durumu buna göre hangi lastik uygun olur acaba sertlik yumuşaklık vs nedir farkları ? Şimdiden teşekkür ederim kazasız belasız yolculuklar her daim inş
Lassa driveways. Goodyear EfficientGrip performanceBence sadece marka olarak konuşmak yanlış, lastiğin marka ve serisi üzerine konuşmak daha doğru.
Eski nesil Bridgestone B330 EVO ve ER33 gibi lastikler oldukça dayanıklı ve sert yapıdaydılar ancak T001den itibaren yapılarının biraz daha yumuşadığını duydum, kendi deneyimim yok.
Siz Lassa ve Goodyear'ın hangi serilerinden bahsediyorsunuz?
Teşekkür ederim kazasız belasız yolculuklar2019 1.hafta üretimi Lassa greenways kullaniyorum. Bir sorun yasamadim. Güzergahimdaki yollar cok ta iyi sayilmaz. Aşınma olmadı hala yeni gibiler.
Hocam benim kullanım deneyimime göre PremiumContact 6 sert değil yumuşak ve aşınma seviyesi yüksek bir lastik, tabi buna bağlı tutunması da yüksek diyebilirim.Yeni lastik alacaksanız "Goodyear Efficient Grip Performance 2" lastiği yeni çıktı ve oldukça iyi aşınma değerlerine sahip bir lastik. Onu tercih etmenizi öneririm. Testler için şu konuya bakabilirsiniz :
2020 - 2023'ün en iyi lastikleri
2023'ün Bağımsız Testlere göre En İyi Yaz Lastikleri: Video 2022/2023'nin Güncel Testlerine göre En iyi Kış Lastikleri: Testler 225/45 R17 Ebatlarındaki Lastiklerle yapılmış: 1.Karda Fren Testi: Yerli üretimi Petlas Snow Master burada iyi iş çıkarmış. 2. Karda Çekiş: 3. Karda Yol Tutuş...www.civictr.com
Bunun dışında daha sert hamurlu Continental Premium Contact 6'da iyi seçim olur.
Goodyear EfficientGrip performance oldukça yumuşak bir lastik, bu lastiğin 3 kanallı ve 4 kanallı 2 versiyonu da mevcut. Lassa daha sert yapıda diyebilirim.Lassa driveways. Goodyear EfficientGrip performance