Arkadaşlar yeni aldığım fc5 aracımda arka lastikte böyle bir hasar var bende mi oldu yoksa aldığımda mı öyleydi bilemedim . ama çok derin değil gibi geldi bana sizce sorun yaratır mi . 6 bin km yapmış daha lastikler . kaldırma felan sürtmüş sanırım . düşünceleriniz nelerdir.Ekli dosyayı görüntüle 252533
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu sabah kaldırıma bir temas yaşadım. Lastikte hasar var. İş yoğunluğundan henüz gidip soramadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanılır mı dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 255067
İçindeki tel atmışsa kullanmayın derin gibi gözüküyor ama lastiğin kalın yerine gelmiş .
Bu sabah kaldırıma bir temas yaşadım. Lastikte hasar var. İş yoğunluğundan henüz gidip soramadım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanılır mı dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 255067
Görünüyorsa kullanmayın derim. Belli bir hızda yükte atabilir yarın bir gün sıkıntı çıkmasın araç modeli ne olursa olsun 4 tekerlek üstünde gidiyorTeller belli belirsiz görünüyor. Tel attığını sanmıyorum. Yine de göstereceğim iş çıkışı.
Görünüyorsa kullanmayın derim. Belli bir hızda yükte atabilir yarın bir gün sıkıntı çıkmasın araç modeli ne olursa olsun 4 tekerlek üstünde gidiyor