Civic FC5 Lastikleri Değiştirmem Gerekiyor?

Ad Soyad
Mertcan Özçırpan
Aracınız
Civic FC5 2019
Dostum izolasyon için yalan değerler yazmadilar ise tabiki falken çünkü 1 desibel bile çok ciddi gürültü azalmasına sebep oluyor ses yalıtımı için bir sürü video izlemiştim oradan biliyorum. Kaldı ki lastiklerin üzerindeki etikette 66 db yazıyor su an elimde lastikler çünkü.
ALdınız mı ? geri bildirimlerinizi almak isterim taktıktan sonra :)

Bu desibel değerlende katekulli yapıyorlar mıdır acaba?

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Falken Ziex ZE320 ile hankook ventus prime 4 arasında kaldım. Falken 67DB, Hankook 69 DB. Üstüne Falken daha da ucuz. İzolasyon için hangisi daha verimli olur sizce?

Ben de alırken iki lastik arasında kalmıştım. Epey test sonuçlarına da baktım. Fiyat avantajı ve biraz daha iyi sonuçlar aldığı için Falken tercih ettim. Ses yalıtımı Hondalarda düşük, ama kesinlikle turanza lastiklerden çok çok daha sessiz.

Ad Soyad
sakulta
Aracınız
Civic FE1 2021
bana dediyseniz su lastik https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/falken-ziex-ze320-21550r17-95w-xl,145-358205?dot=2025 ama bu ölçü exe plus için kendi lastik ebatına göre bakman lazım.
Evet hocam size söylemiştim teşekkürler.

Ben serviste sorduğumda 215/55/16 almam gerektiği söylenmişti. Yorumlarda Falken ön plana çıkmış ben de ona yöneleceğim. Bu konuda son bir sorum daha olacak lastikcim.com üzerinden sipariş verip montaj işlemini nasıl yapıyorsunuz hocam? Genel gidişat nasıl oluyor?

Ad Soyad
sakulta
Aracınız
Civic FE1 2021
Ben de alırken iki lastik arasında kalmıştım. Epey test sonuçlarına da baktım. Fiyat avantajı ve biraz daha iyi sonuçlar aldığı için Falken tercih ettim. Ses yalıtımı Hondalarda düşük, ama kesinlikle turanza lastiklerden çok çok daha sessiz.
Sağolun hocam tavsiyeleriniz için. Siparişi lastikcim.com üzerinden sipariş verip montaj işlemini nasıl yapıyorsunuz?

Aracınız
Civic FC5 2017
Dunlop sport LM serisi taktım 2 yıl oldu. çok memnunum virajlara çok sert girerim banamısın demez. Hemde sessiz ve ıslak tututuşuda iyi .. Tavsiye ederim.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Sağolun hocam tavsiyeleriniz için. Siparişi lastikcim.com üzerinden sipariş verip montaj işlemini nasıl yapıyorsunuz?
lastikcim.com dan almadım ben, pazarama üzerinden almıştım. şuan 3850-tl görünüyor fiyatı. kargo ile gelince de lastikçide taktırdım, lastikcim.com un montaj hizmeti var mı bilmiyorum.

Geri