Siz philips kullanıyorum demiştiniz. Kaç kelvin ve kaç lümen tavsiye edersinizFırsat bulduğum bir zaman resim çekip koyabilirim ama benim bir şikayetim yok gayet güzel aydınlatıyor
Normalde en iyi aydınlatma bildiğim kadarı ile 4300k xenon ile alınıyor ama bu kelvinde led görmedim ben Bendekiler 6000k lümen değeri hakkında bilgi vermemiş Philips.Siz philips kullanıyorum demiştiniz. Kaç kelvin ve kaç lümen tavsiye edersiniz
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tam eve yaklaşınca aklıma geldi iki yerde kısa ve uzunları açıp resim çektim. Kısalarda mercek olduğu için kesilme çizgisi çok düzgün ve dağılma yapmıyor uzunlarda bence fana değil. İlk resimlerde sağ ve soldaki nesnelere ağaca filan bakın uzunlar çok dağılmamış ikinci resimde sokak arasında çektim doğal olarak sağa sola bir dağılma var gibi sokak dar çünkü artık kararı siz verin...Dağılmadan kastım bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 262461
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam kısalara 360° LED tavsiye ederim.@blind paylaşımlar harika. Teşekkürler hocam.
Ben de niyetliyim kısa farları değiştirmeye. Soldaki daha kısa mesafeyi gösteriyor sağdakine göre bende. Uzunlar halojen ve performansı yeterli düzeyde. Önce bi kısaları değişeceğim performansları bence zayıf.
Şimdi bendeki farlar halojen olduğu için led çözümlere baktım. Sizde xenon tesisat olduğu için xenon ampul arayışına girin bence yerinizde olsam led almazdım.@blind paylaşımlar harika. Teşekkürler hocam.
Ben de niyetliyim kısa farları değiştirmeye. Soldaki daha kısa mesafeyi gösteriyor sağdakine göre bende. Uzunlar halojen ve performansı yeterli düzeyde. Önce bi kısaları değişeceğim performansları bence zayıf.