Valla ben kendim ölçtüğüm zamanda 5 mm çap çıkıyor, 10 vida demek 5 den gelen bişey mi bilemedim doğrusuBende o yüzden 10 yazdımda
Sizin kullandığınız veya video da ki kaç ?
2013 Eco Honda Civic Elegance AT.
Yukarıda Necat arkadaş 10 yazmış.
Valla ben kendim ölçtüğüm zamanda 5 mm çap çıkıyor, 10 vida demek 5 den gelen bişey mi bilemedim doğrusuBende o yüzden 10 yazdımda
Sizin kullandığınız veya video da ki kaç ?
Kardeş uygulama basit çokta ustalık gerektiren birşey değil anahtarı tutan herkes yapabilir bence 20×20mm takoz burcunun bir miktarını kesersen (videoda kısa taraf diyor) kesilen bölüm üste gelirse daha rahat uygularsanız takoz yüksekliği 15mm bulursan uygulama kolaylığı açısından daha da kolay olurBenim yaşadığım şehirde lpg ci diye birşey veya herangi adam akıllı usta yok.
Video da da işlem gayet basit görünüyor. 20x20 ve 10 başlı takoz bulsam ve Kendim yapabilir miyim. ne diyosunuz ?
Merhaba Arkadaşlar ;
Bende Brc yetkili servisinde yaptırdım . Ellerinde orijinal yukarıda bahsedilen lastik şeklinde malzemeden taktılar . Yetkili servisler ücretsiz müdahale ediyorlar . Ayrıca lpg göstergesi ile ilgili de müdahale ediyorlar . Bana garantiden arka tank içinde bulunan bir parçayı sipariş ettiler .
İyi günler .
Sadece hayal et
Vidanın numarasını bilmiyorum 10 numara anahtarın tuttuğu vida olacakValla ben kendim ölçtüğüm zamanda 5 mm çap çıkıyor, 10 vida demek 5 den gelen bişey mi bilemedim doğrusu
Yukarıda Necat arkadaş 10 yazmış.
Civicdaşlar ürün bu ölçüm yaptım arkadaşın dediği gibi burç çapı 5mm cıvata çapı 6mmVidanın numarasını bilmiyorum 10 numara anahtarın tuttuğu vida olacak
SM-T700 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
lpg göstergesi derken? hangi ildesiniz bu arada? brc servisine gidip ne diyelim?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.