Muhtemelen şamandıra takılı kalmıştır.2018 model fabrika çıkışlı aracımda lpg göstergesi arıza verdi,kalibrasyon falan yaptım ama düzelmedi gaz yokken var gösteriyor falan,daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
Muhtemelen şamandıra takılı kalmıştır.
Kalibrasyon yapmayı denediniz mi?Servise götüreceğim.bendede öyle.gaz var gideceği mesafeyi 30 km gösteriyor.bu da samandiraylami alakalidir
Redmi Note 9 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kalibrasyon yapmayı denediniz mi?
Geçmiş olsun. Şamandıra üstündeki gösterge doğru gösteriyor mu ve bağlantı kabloları sağlam mı kontol edin. Şu konudaki gibi bir problem olabilir.2018 model fabrika çıkışlı aracımda lpg göstergesi arıza verdi,kalibrasyon falan yaptım ama düzelmedi gaz yokken var gösteriyor falan,daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
Geçmiş olsun. Şamandıra üstündeki gösterge doğru gösteriyor mu ve bağlantı kabloları sağlam mı kontol edin. Şu konudaki gibi bir problem olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 264941![]()
Civic FB7 - Lpg
Aracımda brc sıralı tüp var. 3 çeyrek depo gaz var ama gaz bitti uyarısı veriyor ve gaza geçmiyor. Acil yardım. SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com
Benimde şöyle oldu. Arabada gaz var. Fakat gaza geçmiyordu.tankin üstündeki bağlantı kabloları ile oynadım.sonra düzeldi. Deneyin bi2018 model fabrika çıkışlı aracımda lpg göstergesi arıza verdi,kalibrasyon falan yaptım ama düzelmedi gaz yokken var gösteriyor falan,daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
lpg tuşuna 10 saniye basılı tuttum ama yine yanlış gösteriyorKalibrasyon yapmayı denediniz mi?
bu tam olarak nerde bulunuyor?Geçmiş olsun. Şamandıra üstündeki gösterge doğru gösteriyor mu ve bağlantı kabloları sağlam mı kontol edin. Şu konudaki gibi bir problem olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 264941![]()
Civic FB7 - Lpg
Aracımda brc sıralı tüp var. 3 çeyrek depo gaz var ama gaz bitti uyarısı veriyor ve gaza geçmiyor. Acil yardım. SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.www.civictr.com