- Ad Soyad
- AZİZ MURAT DİNÇER
- Aracınız
- Civic FC5 2021
henüz 2 kez fulledim aracı tam dikkat etmedim ama benim sormak istediğim şey, fullediğimizde kadrandaki mavi dolum 'tık'ları tamamen yandıysa full gösteriyorsa gerek var mıdır tekrardan mode tuşuyla kalibrasyon yapmaya?Hayır....Hocam araç yakıt alırken stop konumunda olacak....
LPG yı aldınız...LPG doldu...parayı ödedin...Slipi pompacıya verdin...
Aracı başka bi yere park ettin...
2016-2021 FC5 ise...
Aracı çalıştır...Aracın LPG ye geçtikten sonra araç çalışır vaziyette iken.... LPG tuşuna 10 saniye basılı tut...Bir ses gelecek bu ses gelince butonu bırak... Direksiyon içindeki LPG çizgi yada baloncukların olması gerektiği yere geldiğini göreceksin... Kalibrasyonu yaptınız..Bravo. Tebrikler..Aşağıda Video link i attım bakınız iyi günler dilerim...
Hazır yapmışken A ve B km göstergeni de sıfırla bakalım aracın 1 depo full gazla şehir içi yaklaşık ne kadar gidiyor...Öğrenmiş olursun...İyi günler
FC5 LPG göstergesi sıfırlama
youtube.com
Son karar tabiki sizin. Saygılar
2. sormak istediğim de şu, fc5'lerde benimki 2021, lpg tank en fazla ne kadar alır? yani 33'ü geçemedi diyen var, benim gibi 39 litreleri gören var. işin kötü tarafı 39 litre aldığımda hiçi hakkını vermedi mesela 220 km'de bitti yakıt. çok da dikkat ederim az yaktırmaya vesaire. sanırım aldığım yakıtta bir dolandırıcılık var. Opet mi denesem...