NoFeaR
BYD
- Ad Soyad
- Turgut
- Aracınız
- Diğer Markalar
Aynı olmasa da benzer bir durum bende yaşadım, ilk seferin de eleman pompayı taktı kartını okutunca direk 3 TL vermiş gibi 0 yerine 3 TL ile başladı 1 LT bana geçirdi direk yakalayamadım ama kazıklandığımı fark ettim Bu olaydan sonra lpg alır iken takip etmeye başladım ikincisinde yakaladım, eleman pompayı takınca ne oluyor bilmiyorum pompa başlayınca direk 1 lt alana geçiriyor kartı okutmadan yakaladım daha depoya gaz basmadın 1 Lt gaz vermişsin gibi değer yazıyor dedim, abi nasıl oldu anlamadım felan dedi sıfırladı gazı verdi, Fark etmesem 1 Lt daha geçiriyordu. Olayı yaşadığım istasyon Petrol Ofisi, kurum ile alakası yok ama istasyon sahibinin veya pompacıların kansızlığı diye düşünüyorum.
Aklınız da bulunsun gaz veya benzin alır iken pompa değerlerinin sıfır olduğuna dikkat edin.
[MENTION=6010]Erdal ÇAKMAK[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] [MENTION=6755]sametkartal[/MENTION] [MENTION=7619]atakan[/MENTION] [MENTION=198]slayerxp[/MENTION]
Aklınız da bulunsun gaz veya benzin alır iken pompa değerlerinin sıfır olduğuna dikkat edin.
[MENTION=6010]Erdal ÇAKMAK[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] [MENTION=6755]sametkartal[/MENTION] [MENTION=7619]atakan[/MENTION] [MENTION=198]slayerxp[/MENTION]