Az once ruhsati kontrol ettim 02.01.2020 tescilli ve lpg li yaziyor tum islemleri bayi yapti ben sadece 3 ocak gidip araci teslim aldim. Muanenin yapilacagi tarihi 26.22.2022 sanirim lpg li oldugu icin 2 sene gecerliligi var. Buarada Honda park dan aldim ama memnun kalmadigim yani yaninda vermis olduklari sert plastik kullanissiz paspas lari ve zorla istesemde vermedikleri bagaj havuzu
ayrica dedigim gibi mtv icinde bi e devletten kontrol edin ocak da teslim aldiysaniz zaten ilkini onlar oduyor siz odeyemezsiniz ki. Siz kontrol edin ilk bir ay icerisinde oduyorlar bildigim kadariyla daha once bi arkadasiminda basina gelmis onunkinide biraz gec odemisler.muhtemelen satislar fazla oldugu icin odemek zaman aliyor olabilir
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Siz hangi bayiden almıştınız? Bunu da ileteceğim. Konuyu işgal ettik. Konu bu değildi bu arada @musas beyden özür dilerim. Ben de yeni aldığımda hiç bir şeyle uğraşmadım. Herşeyi zaten onlar halletmişti. 2022 sonuna kadar da muayene sorunu yok. Yani 3 yıl aslında. Hurda teşvikli aldım. O sıra verdiğim vekaletle hepsini çözme yetkisini de vermiş oldum. Bu iki durumu da refere ederek bayii ile görüşeceğim. Sizden yana da bir sıkıntı yoksa. @smlphlvn ve @akif beyler. Bu durumda ödemeyen başka biri var mı acaba? Görüştüğümde her durumu kullanayım..?
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.