Civic FB7 Lpg tank değişimi?

Ad Soyad
Tunahan Şimşek
Aracınız
Civic FB7 2015
Arkadaşlar merhaba
2015 eco eleganse paket sahibiyim ve malum 10 yıllık tank süresinin sonuna gelmiş bulunmaktayız :)
Öncelikli sorum üzerinde 47 litre lpg tank var ve gaz alırken 47 litrenin hepsinide alıyor sizce bu problem değil mi ?
Diğer sorum ise Ankara’da hem uyguna tankı değiştireceğim hemde sağlam bir gaz ayarıma ve lpg bakımlarınıda yaptırmak istiyorum var mı tanıdığınız çok sağlam bir usta ?

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba
2015 eco eleganse paket sahibiyim ve malum 10 yıllık tank süresinin sonuna gelmiş bulunmaktayız :)
Öncelikli sorum üzerinde 47 litre lpg tank var ve gaz alırken 47 litrenin hepsinide alıyor sizce bu problem değil mi ?
Diğer sorum ise Ankara’da hem uyguna tankı değiştireceğim hemde sağlam bir gaz ayarıma ve lpg bakımlarınıda yaptırmak istiyorum var mı tanıdığınız çok sağlam bir usta ?

Şimdiden teşekkürler
MY Mühendislik var ben ona değiştirdim (ATİKER DEPO) ayrıca bakımlarını yaptırdım memnunum. Google haritalara yazarsanız çıkar. Arayıp fikir alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba

Şimdiden teşekkürler
Merhaba hocam, lpg tankınız 47 litrelik ise en fazla 35 civarı almalı. Güvenlik sebebiyle bu pay verilir. Sizin tankın şamandırası bozuk veya daha önceden müdahale edilmiş olabilir.

Arkadaşlar merhaba

Şimdiden teşekkürler
Ben 2024'te tank değiştirdim. 64 litre simit tank aldım, stepnenin olduğu yere tam cuk oturdu. Sana da tavsiyem, önce dene ve yerleştir; kafana yatanı al. Hatta özel imalat bile yaptırılabiliyormuş. Bilseydim 70–80 litre civarında bir tank yaptırmak isterdim. Bu arada şamandıranı da kesinlikle değiştir; sonuçta arka taraf 10 senelik, yorulmadan kaynaklı ileride problem çıkarabilir. Bir kere işçilik ödersin, mantıklı olan da bu diye düşünüyorum.

Geri