sizinle aynı düşüncedeyim. hatta ben aracımla ankara içerisinde lpg de 260 km üzerini göremedim malesef. acaba lpg ayarını kendi ustama yaptırsam garanti etkilenirmi. ben ayarında bir sorun olduğunu düşünüyorum. aracımın gidişinde herhangi bir sıkıntı yok. yetkili servise lpg tüketimimin fazla olduğunu söylemiştim. orada usta demeyelimde bankoda duran bir görevli. aracı lpg de kullanırken eco modu kapalı tutun, eco modu benzinde kullanırken açın demişti. sebebini sorduğumda lpg de eco modu açık olunca aracın performansı düşer sizde performans için daha fazla gaza basarsınız bu nedenle lpg tüketiminiz artar dedi. deneyelim dedim. şimdi eco modu kapalı kullanıyorum. tekrar ölçüm yapıp değerlendireceğim.
Hocam eco acikken basarsaniz dediginiz olur ben eco acik kapali baya olctum kullanmayibilirseniz eco ise yariyor ama oyle beklenen ekonomiyi saglamaz %10 anca degisiyor, araci cok kasinti kullanmaktan yoruldum valla. 1.5 turbosunu alip efendi gibi kullansak 8 litre filan yakardik sehir icinde. Ben suanda 13-14 litre arasi yakiyorum sehir icinde oda 46-50 arasi yakiyor. Rs 52 kr filan yakiyor ben anlamadim gitti benzin ile ayni yakan lpg li arac mi olur
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.