Emniyet kemeri hızasindan oturduğunuz ile yaslandiginiz koltuğun ara hizasında elinizi soktuğunuz da vidayi görmüş olacaksınız.Evet super oldu bu ayrıca bu kucuk kose bolmeyı bagaj tarafından mı sokuyoruz ınanın hıc ıncelemedım
Emniyet kemeri hızasindan oturduğunuz ile yaslandiginiz koltuğun ara hizasında elinizi soktuğunuz da vidayi görmüş olacaksınız.Evet super oldu bu ayrıca bu kucuk kose bolmeyı bagaj tarafından mı sokuyoruz ınanın hıc ıncelemedım
Emniyet kemeri hızasindan oturduğunuz ile yaslandiginiz koltuğun ara hizasında elinizi soktuğunuz da vidayi görmüş olacaksınız.
Hayırlı olsun.Evet bugun ıtıbarı ıle yaklasık 1 saat suren bır calısma sonrası cıhazın montajını yaptım oldukca kullanıslı bır alet lpgye gecer gecmez 40 sanıye ıcerısnde aktarımı yapıyor ekrana ıns sorunsuz kullanırız
Hayırlı olsun.
Rica ederim.Hocam cok tesekkur edeıyorum sızede Ibrahım beyede yardımlarınızdan oturu
benzindeyken benzini,lpg deyken lpg gösteriyor araç yakıt göstergesişimdi bunu takınca lpg ile gidilecek mesafe yazıyor ekranda ama benzin ile gidilecek mesafe yok mu oluyor? sadece lpg nin yapacağı kilometre mi gösteriliyor..