70 tl lik gazla cerkezkoye gittim geldim 200 km sehirler arasi yaz ayini mumla ariyorum soguk hava kislik lastik
MI 5s cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
80 TL lik bp den gaz aldım 3.95 den 200 km yı gordum suan içinde 1 kutu daha var gosterıyor 20 km daha gıtse 220 filan olacak ..sehırıçi kullanım agırlıkta biraz agresıf biraz ekonomik sürüş .. tam LPG bitmedi bıttgınde km yı tam olarak yazacagım...70 tl lik gazla cerkezkoye gittim geldim 200 km sehirler arasi yaz ayini mumla ariyorum soguk hava kislik lastik
aynen otomatik hocam.bu hafta ici izmire gidip geldim 520 tl lik gazla 1600 km yaptim 30 kurusun altina kis ayinda dusuremiycem sanirim ben80 TL lik bp den gaz aldım 3.95 den 200 km yı gordum suan içinde 1 kutu daha var gosterıyor 20 km daha gıtse 220 filan olacak ..sehırıçi kullanım agırlıkta biraz agresıf biraz ekonomik sürüş .. tam LPG bitmedi bıttgınde km yı tam olarak yazacagım...
Rufi senınkı uzun yol bırde o yol düz bayağı bayır filan yok . Senin arac otomatik sanırım
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aslında normal ya LPG fıyatları cok pahalı aslında az yakıyor araclar.. 130 litre filan gaz yakmışsın 1600 km deaynen otomatik hocam.bu hafta ici izmire gidip geldim 520 tl lik gazla 1600 km yaptim 30 kurusun altina kis ayinda dusuremiycem sanirim ben
Ortalamanız 10 litre bu güzergah için normal karşılanabilir. Yaz lastiği ile çıkmak bana riskli geldi.arkadaşlar pek litre hesabı bilmiyorum ama genelde 80 tlye 28 lt civarı lpg alıyorum 280 km gittikten sonra lpg göstergesi yanıyor. hemen shelle dalıp tekrar fulluyorum. şehir içi şehir dışı hiç farketmiyor. 80 tl=280 km. buna yaz lastikleriyle dün gittiğim karacadağ kayak merkezine giden kıvrımlı donmuş yollar dahil.Ekli dosyayı görüntüle 256650Ekli dosyayı görüntüle 256651
SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ortalamanız 10 litre bu güzergah için normal karşılanabilir. Yaz lastiği ile çıkmak bana riskli geldi.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...